Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα

Παναθηναϊκός: Σε επαφή με τον Άρη για Ντάνιελ Μαντσίνι, στην Αθήνα ο παίκτης

Παναθηναϊκός: Σε επαφή με τον Άρη για Ντάνιελ Μαντσίνι, στην Αθήνα ο παίκτης
Intime.gr

Ο Παναθηναϊκός θέλει να κάνει δικό του τον Ντάνιελ Μαντσίνι και θέλει να προκαλέσει άμεσα εξελίξεις. Στο… πλευρό του ο Αργεντινός ποδοσφαιριστής του Άρη.

Οι φήμες γύρο από τον Ντάνιελ Μαντσίνι και το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού “φούντωσαν” τις τελευταίες ώρες. Ο 26χρονος Αργεντινός βρίσκεται για τα… καλά στο “στόχαστρο” των “πρασίνων”-και άλλων ομάδων- αλλά ακόμα υπάρχει κάποια οριστική κατάληξη στην υπόθεση αυτή! Μάλιστα, το “τριφύλλι” εμφανίστηκε να κατέθεσε επίσημη πρόταση προς τους Θεσσαλονικείς, στα 2,1 εκατ.. ευρώ.

Την ώρα όμως που από τον Άρη “βγαίνει” πως ο Μαντσίνι θα αγωνιστεί κανονικά στην αυριανή (25/01) ρεβάνς Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό και εφόσον υπάρχουν εξελίξεις θα δρομολογηθούν, μετά το συγκεκριμένο ματς, τα “σενάρια” που κυκλοφορούν ισχυρίζονται κάτι διαφορετικό.

Παναθηναϊκός και Άρης βρίσκονται σε ανοιχτή γραμμή για την ολοκλήρωση της μετεγγραφής, με τον Αργεντνό εξτρέμ κάνει ό,τι περνάει από το χέρι του για να υπογράψει στο «τριφύλλι».

Ο Μαντσίνι βρίσκεται στην Αθήνα από το μεσημέρι της Τρίτης, δεν πήρε μέρος στη προπόνηση του Άρη και η παρουσία του στην ρεβάνς του “Βικελίδης”, για τα προημιτελικά του Κυπέλλου, είναι αμφίβολη.

Από τη στιγμή όμως που δεν έχουν πέσει οι υπογραφές, όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοικτά.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις