Πέμπτη, 18 Απρ.
18oC Αθήνα

Παναθηναϊκός: Σκληρή στάση και δυσαρέσκεια με Μπεργκ

ΦΩΤΟ Eurokinissi
ΦΩΤΟ Eurokinissi

Η… κίνηση του Μπεργκ για μετεγγραφή στην Αλ Αΐν και η όλη του συμπεριφορά, έχει προκαλέσει τεράστια αναστάτωση στις τάξεις του Παναθηναϊκού.

Η στάση – συμπεριφορά του παίκτη στην όλη υπόθεση έχει προκαλέσει έντονη δυσαρέσκεια τόσο στην διοίκηση του Παναθηναϊκού, όσο και στους οπαδούς της ομάδας.

Ο Μπεργκ προσπάθησε να φέρει τους ανθρώπους του “τριφυλλιού” προ τετελεσμένων γεγονότων -αφού μέχρι την Τρίτη δεν έδινε σημεία ζωής- κι έτσι να φτάσει εύκολα και όσο περισσότερο γίνεται “αναίμακτα” στην μετεγγραφή του στην αραβική ομάδα.

Η συμπεριφορά αυτή όμως του Σουηδού επιθετικού έκανε έξαλλο τον κόσμο των “πρασίνων”. Το… γυαλί μεταξύ των δυο πλευρών φαίνεται πως έσπασε, αφού οι οπαδοί του “τριφυλλιού” δεν τον θέλουν να επιστρέψει στην ομάδα.

Την ίδια στιγμή, η διοίκηση του Παναθηναϊκού έχει… στυλώσει τα πόδια της και θέλει -τουλάχιστον- να βγει οικονομικά κερδισμένη, παίρνοντας από την ΑλΑΐν τη ρήτρα του παίκτη. Οι “πράσινοι” φαίνεται πως τα έχουν και με τον μάνατζερ του παίκτη, ο οποίος μια ημέρα πριν το ταξίδι στην αραβική χώρα, δήλωνε άγνοια για την όλη υπόθεση.

Εξελίξεις αναμένεται να υπάρξουν κατά τη διάρκεια της ημέρας, με τον Παναθηναϊκό να επιμένει να ικανοποιηθεί οικονομικά για να αφήσει τον Μπεργκ.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε