Σάββατο, 27 Απρ.
16oC Αθήνα

Παναθηναϊκός: Σκληρό «πόκερ» με την Άντβερπ για τον Ζε, σκέψεις για τερματοφύλακα

Παναθηναϊκός: Σκληρό «πόκερ» με την Άντβερπ για τον Ζε, σκέψεις για τερματοφύλακα

Σε προχωρημένες διαπραγματεύσεις με την Άντβερπ για την απόκτηση του Καμερουνέζου εξτρέμ, Ντιντιέ Λαμκέλ Ζε βρίσκεται ο Παναθηναϊκός, ενώ την ίδια στιγμή οι «πράσινοι» εξετάζουν και την περίπτωση του γκoλκίπερ της Μπέβερεν, Λούκας Πιράρ.

Την βελγική αγορά «σαρώνει» ο Παναθηναϊκός ενόψει της μετεγγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου. Ο Ζε της Άντβερπ αποτελεί τον πρώτο στόχο για ενίσχυση στα άκρα της επίθεσης, αλλά οι διαπραγματεύσεις με τους Βέλγους είναι…ζόρικες. 

Συγκεκριμένα ο Παναθηναϊκός ζητάει τον παίκτης δανεικό με οψιόν αγοράς ενός εκατομμυρίου ευρώ το προσεχές καλοκαίρι, ενώ η Άντβερπ θέλει 2 εκατομμύρια… ακατέβατα για να τον παραχωρήσει άμεσα αφού δεν συζητάει για δανεισμό. Ο παίκτης πάντως πιέζει από την πλευρά του καθώς θέλει να συνεργαστεί ξανά με τον Λάζλο Μπόλονι και αναμένονται εξελίξεις τις επόμενες ημέρες.

Την ίδια στιγμή ο Παναθηναϊκός κοιτάει και για αμυντικό χαφ, αλλά και για τερματοφύλακα, αφού οι τραυματισμοί των Δημήτρη Κουρμπέλη και Σωκράτη Διούδη έχουν δημιουργήσει ανησυχία. Ο 25χρονος Λούκας Πιράρ της Μπέβερεν είναι μία από τις περιπτώσεις που εξετάζουν για τα γκολπόστ τους οι «πράσινοι» πάντα υπό τη μορφή δανεισμού. 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις