Πέμπτη, 25 Απρ.
20oC Αθήνα

Παναθηναϊκός: Σοκ στην Ευρώπη για Γιαννακόπουλο – “Χαμός” με τις δηλώσεις για FIBA και το… τσιγάρο

Παναθηναϊκός: Σοκ στην Ευρώπη για Γιαννακόπουλο – “Χαμός” με τις δηλώσεις για FIBA και το… τσιγάρο
ΦΩΤΟ intime

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος ανακοίνωσε την πρόθεσή του να πουλήσει την ΚΑΕ Παναθηναϊκός και η είδηση έκανε το γύρο της Ευρώπης, με τα κορυφαία αθλητικά Μέσα να “παίζουν” τις δηλώσεις του ως πρώτο θέμα.

Η τιμή πώλησης της ΚΑΕ Παναθηναϊκός πρωταγωνιστεί στους περισσότερους τίτλους, όπου όμως αναδεικνύεται και η πιθανότητα “μετακόμισης” του Τριφυλλιού στο Basketball Champions League της FIBA.

Δημήτρης Γιαννακόπουλος: «O Παναθηναϊκός πωλείται για 25 εκατ. ευρώ»

Σε πολλά δημοσιεύματα όμως, αναφέρεται και το γεγονός ότι ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος εμφανίστηκε με τσιγάρο στη συνέντευξη Τύπου.

Τα δημοσιεύματα στην Ευρώπη για Γιαννακόπουλο και Παναθηναϊκό

«Βόμβα! Το αφεντικό του Παναθηναϊκού αποχωρεί και πουλάει την ομάδα για 25 εκατομμύρια», ανέφερε η καταλανική Marca στον τίτλο της είδησης, που έγινε πρώτη στην ιστοσελίδα της.

«Ο Γιαννακόπουλος με ένα τσιγάρο είπε ότι το Champions League θα κλείσει την Ευρωλίγκα και πουλάει τον ΠΑΟ για 25 εκατομμύρια», σημειώνει η σχετική είδηση στην Mozzasport της Σερβίας.

“Βόμβα” Μπερτομέου για συνεργασία της Euroleague με τη FIBA

“Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, ιδιοκτήτης του Παναθηναϊκού, ανακοίνωσε ότι θα πουλήσει την ομάδα σε όποιον δώσει 25 εκατομμύρια ευρώ!”, γράφει το τουρκικό Spor Arena.

«Το αφεντικό του Παναθηναϊκού βγάζει την ομάδα σε πώληση για 25 εκατομμύρια», υποστηρίζει από την πλευρά της η μαδριλένικη AS, ενώ η επίσης ισπανική Mundo Deportivo τονίζει: «Βόμβα! Ο Γιαννακόπουλος προτιμάει ο Παναθηναϊκός να παίξει στο BCL».

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις