Πέμπτη, 28 Μαρ.
22oC Αθήνα

Παναθηναϊκός – Σπόραρ: «Ένιωθα σαν να είχαμε 80.000 φιλάθλους»

Παναθηναϊκός – Σπόραρ: «Ένιωθα σαν να είχαμε 80.000 φιλάθλους»
ΦΩΤΟ Intime

Ο Παναθηναϊκός πέτυχε τη 10η νίκη του σε 10 αγώνες στη φετινή Super League 1, με το διπλό στο Βόλο, μπροστά σε πάνω από 17.000 οπαδούς του “τριφυλλιού” και ο Αντράζ Σπόραρ υποκλίθηκε στον κόσμο της ομάδας.

Μιλώντας στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6, ο Σπόραρ εξήγησε την επιτυχία του Παναθηναϊκού και ευχαρίστησε τους φίλους της ομάδας για την υποστήριξη.

Οι δηλώσεις του Σπόραρ

Για τη νίκη επί του Βόλου: «Στο παρελθόν, όπως έχουμε πει πολλές φορές, ο Παναθηναϊκός δεν ήταν στην κορυφή, για διάφορους λόγους. Όμως από το δεύτερο μισό της περασμένης σεζόν έχουμε αρχίσει να παίζουμε πολύ καλά. Όλοι οι παίκτες που ήρθαν φέτος, ανάμεσά τους κι εγώ, προσαρμοστήκαμε πολύ καλά στην ομάδα. Ξέρουμε πώς θέλουμε να παίξουμε, ο προπονητής έχει μια συγκεκριμένη φιλοσοφία και το βλέπετε στο γήπεδο. Είμαστε όλοι πολύ καλοί φίλοι, έχουμε πολύ καλούς παίκτες, με πολύ μεγάλη στήριξη και το δείχνουμε κάθε εβδομάδα. Στον Βόλο πετύχαμε κάτι ιστορικό».

Για την παρουσία 17.000 θεατών εκτός έδρας: «Δεν έχω ξαναδεί κάτι τέτοιο σε όλη μου την καριέρα σε αγώνα εκτός έδρας. Όταν έπαιζα στην Αγγλία (σ.σ. Μίντλεσμπρο) είχαμε 10.000 κόσμο στο “Ολντ Τράφορντ”. Όμως απέναντι στον Βόλο ένιωθα σαν να είχαμε 80.000 φιλάθλους στο πλευρό μας. Το μόνο που έχω να πω είναι ένα ευχαριστώ. Τους ευχαριστήσαμε και στο γήπεδο προσφέροντας πολύ καλό θέαμα».

Για το γκολ που πέτυχε και το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό: «Είμαι πολύ χαρούμενος που σκόραρα. Ήρθε την κατάλληλη στιγμή. Τώρα για το επερχόμενο ντέρμπι, θα κάνουμε τα πάντα για να πάρουμε τους τρεις βαθμούς στο σπίτι μας».

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις