Παρασκευή, 29 Μαρ.
25oC Αθήνα

Παναθηναϊκός: Στο Κορωπί ο Αλαφούζος – Το μήνυμα στους παίκτες

Παναθηναϊκός: Στο Κορωπί ο Αλαφούζος – Το μήνυμα στους παίκτες

Ο Γιάννης Αλαφούζος βρέθηκε για ακόμα μία φορά στο Κορωπί και μίλησε στους παίκτες του Παναθηναϊκού πριν την αναχώρηση τους για το Ηράκλειο, όπου αύριο (18/10) θα αντιμετωπίσουν τον ΟΦΗ.

Ο ισχυρός άνδρας του Παναθηναϊκού πήγε σήμερα (17/10) το πρωί στο προπονητικό κέντρο του “τριφυλλιού” και σε ομιλία που είχε με τους παίκτες τους τόνισε ότι έχουν και αυτοί ευθύνη για το κακό ξεκίνημα.

Ο Γιάννης Αλαφούζος θέλησε να “ξυπνήσει” τους παίκτες πριν το παιχνίδι με τον ΟΦΗ, ξεκαθαρίζοντας πως δεν φταίνε μόνο οι Πογιάτος και Ρόκα για την κατάσταση της ομάδας.

«Δεν έχουμε ξεκινήσει καλά τη σεζόν. Έχουμε κάνει λάθη όλοι μας. Έχετε και εσείς ευθύνες. Για παράδειγμα στον αγώνα με τη Λάρισα δεν νομίζω ότι χρειαζόμασταν τον σούπερ προπονητή για να πάρουμε τη νίκη. Την Κυριακή θα πάμε στο Ηράκλειο για τη νίκη. Από τη Δευτέρα θα έχουμε νέο προπονητή και πιστεύω ότι θα αντιστρέψουμε το κλίμα και από εδώ και στο εξής θα έχουμε καλύτερα αποτελέσματα», τόνισε χαρακτηριστικά.

Οι δύο Ισπανοί αποχώρησαν και πρέπει πλέον ο Παναθηναϊκός να αντιστρέψει την κατάσταση και να ξεκινήσει να παίρνει τρίποντα.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις