Δευτέρα, 29 Απρ.
23oC Αθήνα

Παναθηναϊκός: Στο Μετς οι αγώνες βόλεϊ του συλλόγου

Παναθηναϊκός: Στο Μετς οι αγώνες βόλεϊ του συλλόγου

O Παναθηναϊκός με ανακοίνωση του γνωστοποίησε πως το ανδρικό αλλά και γυναικείο τμήμα βόλεϊ του συλλόγου θα αγωνίζεται τη νέα σεζόν στο κλειστό του Μετς.

Συγκεκριμένα ο Παναθηναϊκός θα κάνει προπονήσεις στο ΟΑΚΑ, ωστόσο οι αγώνες που θα δίνουν οι «πράσινοι» θα γίνονται στο κλειστό του Μετς, με τον σύλλογο μάλιστα στην ανακοίνωση του να ευχαριστεί τόσο τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο, όσο και τον Δημήτρη Μπακογιάννη.

Αξίζει να σημειωθεί πως στο ίδιο γήπεδο θα αγωνίζονται και τα τμήματα ποδοσφαίρου σάλας, αλλά και μπάσκετ με αμαξίδιο.

Η ανακοίνωση

«Ο Παναθηναϊκός Α.Ο. ενημερώνει σχετικά με τις έδρες των τμημάτων βόλεϊ τη νέα αγωνιστική σεζόν 2023-2024.
Μετά από πολύμηνες διαπραγματεύσεις σε όλα τα πιθανά γήπεδα που θα μπορούσαν να στεγάσουν αλλά και πληρούσαν τις συνθήκες που αρμόζουν στην ομάδα καταλήξαμε στο Μετς ως έδρα των αγωνιστικών μας τμημάτων. Πιο συγκεκριμένα ήρθαμε σε επαφή με τα ακόλουθα γήπεδα: Χολαργού, Ηλυσιακού, Ζωγράφου, Πετρούπολης, Γλυφάδας και Άνω Λιοσίων ωστόσο δεν υπήρχαν ώρες που να μπορέσουν να εξυπηρετήσουν τις ανάγκες μας.
Έγιναν συγκεκριμένες οικονομικές προσφορές στα γήπεδα του Αγίου Θωμά στο Μαρούσι και στου Πανελληνίου ωστόσο δεν βρέθηκε χρυσή τομή. Η αντιπρόταση του ΓΣ Αμαρουσίου ήταν με όρους ασύμφορους και οικονομικά αλλά και αγωνιστικά προτείνοντας υπέρογκο οικονομικό αντάλλαγμα και ώρες που δεν εξυπηρετούσαν.
Σε ότι αφορά την πλευρά του Πανελληνίου δεν θέλησε ποτέ να απαντήσει στην πρότασή μας. Έτσι φτάσαμε στη λύση του Μετς που καλύπτει τις ανάγκες μας και αυτή τελικά επιλέξαμε. Αντιστοίχως για τους ευρωπαϊκούς αγώνες του τμήματος μπάσκετ γυναικών δηλώσαμε ως έδρα το γήπεδο των Άνω Λιοσίων (γίνεται προσπάθεια και για το κλειστό του Χολαργού) καθώς ήταν η μόνη εφικτή λύση, ενώ οι εγχώριοι αγώνες θα γίνονται κανονικά στο κλειστό ‘Π. Γιαννακόπουλος’.
Καλούμε τους φιλάθλους μας για ακόμα μια φορά να σταθούν δίπλα στις ομάδες μας και να ενισχύσουν την προσπάθεια μας με την παρουσία τους στους αγώνες για την επίτευξη των υψηλών στόχων μας».

Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος ευχαριστεί θερμά την ΚΑΕ Παναθηναϊκός και προσωπικά τον κ. Δημήτρη Γιαννακόπουλο για την παραχώρηση του προπονητηρίου στο ΟΑΚΑ. Η συγκεκριμένη εξέλιξη συνδράμει σημαντικά ώστε οι ομάδες μας στο βόλεϊ ανδρών και στο βόλεϊ γυναικών να έχουν στο υψηλότερο επίπεδο την καθημερινότητα τους και την προετοιμασία τους για τους αγώνες.

 

Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει τον Δήμο Αθηναίων για την στήριξη προς τον Σύλλογο και τον δήμαρχο Αθηναίων κ. Κώστα Μπακογιάννη. Έπειτα από μια μακρά αναζήτηση και συνεχείς διαπραγματεύσεις με διαφορετικούς δήμους και γήπεδα ανά την Αττική, ο δήμος Αθηναίων έδωσε τη λύση για τον Παναθηναϊκό.
Πιο συγκεκριμένα ο Σύλλογος μας θα φιλοξενηθεί φέτος στο ιστορικό κλειστό του Μετς, όπου εκεί θα είναι η επίσημη έδρα για το ανδρικό και το γυναικείο βόλεϊ, το ποδόσφαιρο σάλας ανδρών καθώς και το μπάσκετ με αμαξίδιο.Το γήπεδο που βρίσκεται δίπλα από την καρδιά της Αθήνας μας προσφέρει τη δυνατότητα να έχουμε μαζεμένα τα τμήματα μας και να δώσουμε τη μάχη μας για τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα.
Ο δήμαρχος κ. Μπακογιάννης και οι συνεργάτες του στον Δήμο ανταποκρίθηκαν στο αίτημα της μεγάλης ομάδας της πόλης και συνεχίζουμε ποικιλοτρόπως την στενή συνεργασία που έχουμε και στο θέμα της Διπλής Ανάπλασης. Ως τότε και για να γίνει ομαλή η μετάβαση μας στο νέο μας σπίτι ο Δήμος Αθηναίων πρωτοστατεί ώστε να διαφημιστεί η πόλη με τον καλύτερο τρόπο από τον μεγάλο αθλητικό…πρεσβευτή της

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις