Αθλητικά

Παναθηναϊκός: Στο Μπερσί θα γίνει ο αγώνας κόντρα στην Παρί για την Euroleague

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

O Παναθηναϊκός θα αντιμετωπίσει την Παρί για την 3η αγωνιστική της Euroleague στις 15 Οκτωβρίου, με τους Γάλλους να ανακοινώνουν ότι το παιχνίδι θα γίνει στο Μπερσί.

Ο Παναθηναϊκός ο οποίος θα φιλοξενηθεί από την Παρί στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής για την Euroleague της σεζόν 2024/25, σε μια αναμέτρηση με τεράστιο ενδιαφέρον και που θα γίνει στο Μπερσί. Μάλιστα ήδη έχουν κυκλοφορήσει τα εισιτήρια για την αναμέτρηση, με τους Γάλλους να ανυπομονούν για το παιχνίδι.

Αυτό το γήπεδο έχει ιστορική σημασία για τον Παναθηναϊκό, αφού εκεί το «τριφύλλι» είχε κατακτήσει τον πρώτο ευρωπαϊκό του τίτλο το 1996.

Την περασμένη σεζόν η Παρί αγωνιζόταν στην διοργάνωση του Eurocup την οποία κατέκτησε.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα
Βαλένθια – Ολυμπιακός 97-102: Ασύλληπτη ανατροπή από το -28 και διπλό στην παράταση με όργια Μοντέρο και Φουρνιέ
Οι Πειραιώτες έχαναν με 62-34 στο ξεκίνημα της τρίτης περιόδου, ωστόσο κατάφεραν να κάνουν μία απίστευτη ανατροπή χωρίς τον Γιώργο Μπαρτζώκα στον πάγκο τους
EUROKINISSI 12
Έξαλλοι στον Ολυμπιακό: «Δεν θα παραλάβουμε εισιτήρια για τον αγώνα με τη Μαρσέιγ, οι φίλαθλοί μας να φύγουν από τη Μασσαλία»
Ο Ολυμπιακός κατήγγειλε τις γαλλικές αρχές για απαράδεκτη και επικίνδυνη διαχείριση της παρουσίας των οπαδών του στο παιχνίδι με τη Μαρσέιγ
Οι παίκτες του Ολυμπιακού