Παρασκευή, 3 Μαΐ
19oC Αθήνα

Παναθηναϊκός: Τελεσίγραφο οπαδών! “Αν δεν νικήσετε την ΑΕΚ, θα καεί η Λεωφόρος”

ΦΩΤΟ actionimages.gr
ΦΩΤΟ actionimages.gr

Οι οπαδοί του Παναθηναϊκού συγκεντρώθηκαν έξω από το αθλητικό κέντρο των “πράσινων” στο Κορωπί και τα έχωσαν στους Στραματσόνι και Αλαφούζο, αλλά και στους αρχηγούς του “τριφυλλιού”. “Αν δεν νικήσετε την ΑΕΚ, θα καεί η Λεωφόρος”, το μήνυμά τους!

Ο κόσμος του “τριφυλλιού” περίμενε την αποστολή της ομάδας, προκειμένου να αποδοκιμάσει το τεχνικό επιτελείο και τους παίκτες για την τραγική εμφάνιση στο “αιώνιο” ντέρμπι κι όχι μόνο.

Βλέπετε, η υπομονή του κόσμου του Παναθηναϊκού έχει εξαντληθεί, μετά τα σερί αρνητικά αποτελέσματα των τελευταίων εβδομάδων. Οι “πράσινοι” ξεκίνησαν με υψηλούς στόχους τη φετινή σεζόν και κινδυνεύουν να χάσουν από τον Νοέμβριο όλους τους στόχους τους. Το πούλμαν του Παναθηναϊκού, πάντως, δεν πήγε ποτέ στο Κορωπί. Οι παίκτες πήγαν στα σπίτια τους με ταξί, για να γλιτώσουν τις αποδοκιμασίες και την έκρηξη του κόσμου.

Αντίθετα, στο αθλητικό κέντρο του “τριφυλλιού” μετέβησαν οι Γιάννης Αλαφούζος, Χρήστος Παναγόπουλος και Σπύρος Βλάχος από πλευράς διοίκησης, ο Αντρέα Στραματσόνι, καθώς και οι αρχηγοί Ζέκα, Λέτο και Μπεργκ.

Οι οπαδοί ζήτησαν εξηγήσεις για τη συντριβή από τον Ολυμπιακό, φωνάζοντας στον Λέτο: “Έχετε χάσει δύο συνεχόμενες φορές με 3-0. Προδώσατε την εμπιστοσύνη μας. Αυτό δεν είναι Παναθηναϊκός”, με τον Αργεντινό να απαντάει: “Νιώθω τον πόνο σας. Σας καταλαβαίνω. Και εμείς αισθανόμαστε άσχημα”.

Ο κόσμος συνέχισε, μιλώντας στους παίκτες: «Δεν αντέχουμε άλλο. Βρείτε τι φταίει και αλλάξτε το. Έρχεται η ΑΕΚ στη Λεωφόρο. Ή θα νικήσετε ή θα καεί η Λεωφόρος”. Λίγο πριν αποχωρήσουν οι Ζέκα, Μπεργκ και Λέτοι, οι περίπου 300 οπαδοί του Παναθηναϊκού τους είπαν: “Εσάς σας στηρίζουμε και το ξέρετε. Πείτε στους υπόλοιπους να καταλάβουν πού παίζουν. Ξυπνήστε τους”!

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε