Τρίτη, 7 Μαΐ
24oC Αθήνα

Παναθηναϊκός: Το πάρτι στα αποδυτήρια του ΣΕΦ, η βουρκωμένη Χατζηνικολάου και ο Χεζόνια

Παναθηναϊκός: Το πάρτι στα αποδυτήρια του ΣΕΦ, η βουρκωμένη Χατζηνικολάου και ο Χεζόνια
ΦΩΤΟ Intime

Ένα κουβάρι έγιναν οι παίκτριες του Παναθηναϊκού στα αποδυτήρια του ΣΕΦ, μετά τη λήξη της αναμέτρησης με τον Ολυμπιακός και τη νίκη που έβαψε «πράσινο» το πρωτάθλημα μετά από 8 χρόνια. ΜΕ δάκρυα στα μάτια η Όλγα Χατζηνικολάου, πριμ ετοιμάζει η διοίκηση, συγχαρητήρια από τον Μάριο Χεζόνια.

Ανεπανάληπτες στιγμές εκτιλύχθηκαν στα αποδυτήρια του ΣΕΦ μετά τη νίκη του Παναθηναϊκού επί του Ολυμπιακού (74-66) στον 3ο τελικό της Α1 γυναικών στο μπάσκετ, που «σφράγισε» την κατάκτηση του πρωταθλήματος για τις «πράσινες» μετά από 8 χρόνια. Οι παίκτριες του «τριφυλλιού» τραγουδώντας τον ύμνο της ομάδας, έγιναν ένα λουβάρι και πανηγύρισαν έξαλλα τη μεγάλη επιτυχία.

Με δάκρυα στα μάτια εμφανίστηκε η Όλγα Χατζηνικολάου, που δικαιώθηκε από το CAS και επέστρεψε στα παρκέ στους τελικούς της Α1: «Δεν έχω λόγια. Για εμένα είναι πολύ σημαντικό αυτό που έγινε για πολλούς λόγους. Ήταν μία πολύ μεγάλη νίκη. Το να κερδίζεις τον Ολυμπιακό με ωραίο μπάσκετ και με μία απίστευτη ψυχή είναι ονειρεμένο. Δεν το έχω ξαναδεί. Ο Ολυμπιακός έπαιρνε τα πρωταθλήματα. Και είναι επικό για τον Παναθηναϊκό να κερδίζει την κούπα στην έδρα του αντίπαλου. Αξίζουν συγχαρητήρια στους ανθρώπους που δημιούργησαν αυτήν την ομάδα».

Για την επιστροφή της, μετά από τρία χρόνια, τόνισε: «Ηταν κάτι που μου είχε καρφωθεί από την πρώτη στιγμή. Δεν ήθελα να φύγω έτσι, αλλά όπως μου αξίζει, όπως είχα ονειρευτεί όταν ξεκίνησα να παίζω μπάσκετ».

Για το σημείο που πίστεψαν ότι μπορούν να φτάσουν στο πρωτάθλημα: «Άλλαξε η ιστορία στο προηγούμενο ματς, όταν χάναμε με 18 πόντους. Κοιταχτήκαμε και είπαμε δεν είμαστε αυτές. Ξεφτιλιζόμαστε. Ήταν σαν να δώσαμε μία ομερτά. Η νίκη μας έδωσε αυτοπεποίθηση».

Από εκεί και πέρα υπάρχε4ι στα… σκαριά πριμ στην ομάδα, με πρωτοβουλία του Δημήτρη Βρανόπουλου, ενώ ανάμεσα σε όσους πανηγύρισαν το πρωτάθλημα ήταν και άσος της ανδρικής ομάδας, Μάριο Χεζόνια, που έγραψε χαρακτηριστικά σε ανάρτηση στα social media αμέσως μετά τη λήξη του ματς: «Ναι! Μπράβο κορίτσια! Πάμε!». 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις