Πέμπτη, 25 Απρ.
17oC Αθήνα

Παναθηναϊκός: Το promo video για το ντοκιμαντέρ «Wembley» – Στην ΕΡΤ 3 η μετάδοση

Παναθηναϊκός: Το promo video για το ντοκιμαντέρ «Wembley» – Στην ΕΡΤ 3 η μετάδοση

Την Τετάρτη 2 Ιουνίου, ανήμερα της επετείου για τα 50 χρόνια από το έπος του Γουέμπλεϊ, στις 20:00 το ντοκιμαντέρ της ΠΑΕ Παναθηναϊκός για την μεγάλη πορεία του τριφυλλιού στο Κύπελλο Πρωταθλητριών θα μεταδοθεί από την ΕΡΤ 3, αλλά και το ERTFLIX.

Τιμώντας την 50ή επέτειο του ποδοσφαιρικού άθλου του Παναθηναϊκού με τη συμμετοχή του στον τελικό του Κυπέλλου Πρωταθλητριών που διεξήχθη στο θρυλικό γήπεδο του Λονδίνου, με αντίπαλο τον Άγιαξ, η “πράσινη” ΠΑΕ παρουσιάζει το ντοκιμαντέρ «Wembley».

Click4more: Παναθηναϊκός: Αποκαλύφθηκαν οι τρεις ιστορικές μορφές του συλλόγου στο γήπεδο της Λεωφόρου

Ένα μοναδικό για τα ελληνικά αθλητικά δρώμενα ντοκιμαντέρ, που θα μεταδοθεί αυτή την Τετάρτη 2 Ιουνίου (ανήμερα της επετείου για τα 50 χρόνια από το έπος του Γουέμπλεϊ), στις 20:00 μόνο στην ΕΡΤ3 και στο ERTFLIX!

Δομάζος, Αντωνιάδης, Καμάρας, Οικονομόπουλος, Ελευθεράκης, Γραμμός, Σούρπης, Φυλακούρης και όλοι οι ποδοσφαιριστές που συμμετείχαν στη μεγάλη ομάδα του Παναθηναϊκού, διηγούνται αυτή την απίθανη ιστορία.

Μαζί τους, συνεργάτες του Ferenc Puskas, επώνυμοι και ανώνυμοι φίλαθλοι, αλλά και δημοσιογράφοι, κάνουν τη δική τους αναδρομή.

Ένα ντοκιμαντέρ που η ΠΑΕ Παναθηναϊκός φρόντισε σήμερα να… προϊδεάσει τον κόσμο της ομάδας, μέσω του promo video που «ανέβασε» στον επίσημο λογαριασμό της στο Facebook.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις