Πέμπτη, 28 Μαρ.
23oC Αθήνα

Παναθηναϊκός – Τρουιγιέ: «Παίρνω ρίσκα στο παιχνίδι μου»

Παναθηναϊκός – Τρουιγιέ: «Παίρνω ρίσκα στο παιχνίδι μου»
Intime.gr

Ο Αλεξί Τρουιγιέ, το ένα απ’ τα δύο τελευταία μετεγγραφικά αποκτήματα του Παναθηναϊκού, «αποκαλύφθηκε» στο PAO TV στην πρώτη του συνέντευξη ως παίκτης του «τριφυλλιού».

Ο Αλεξί Τρουιγιέ μίλησε για την απόφασή του να συνεχίσει την καριέρα του στον Παναθηναϊκό, ανέλυσε το στυλ παιχνιδιού του και έστειλε μήνυμα στον κόσμο της ομάδας.

Όλα όσα είπε ο Αλεξί Τρουιγιέ:

-Ποιες ήταν οι πρώτες σκέψεις σου όταν έμαθες για το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού;

«Ένιωσα μεγάλη χαρά. Πρόκειται για έναν ιστορικό σύλλογο. Οπότε όταν έμαθα την πρόταση του Παναθηναϊκού δεν δίστασα καθόλου».

-Μίλησες με κάποιους για να συλλέξεις πληροφορίες για τον Παναθηναϊκό προτού υπογράψεις;

«Γνωρίζω αρκετά στοιχεία για την ιστορία του Παναθηναϊκού και επίσης πως έχουν παίξει και άλλοι Γάλλοι ποδοσφαιριστές, όπως για παράδειγμα ο Τζιμπρίλ Σισέ. Μίλησα με τους ανθρώπους του συλλόγου και μου επιβεβαίωσαν την εικόνα που είχα για την ομάδα».

-Φεύγεις για πρώτη φορά από τη Γαλλία, νιώθεις έτοιμος για αυτό;

«Είμαι έτοιμος».

-Πως θα περιέγραφες αγωνιστικά τον εαυτό σου;

«Είμαι ένας διαφορετικού τύπου ποδοσφαιριστής. Παίρνω ρίσκα στο παιχνίδι μου. Μου αρέσει να αγωνίζομαι μπροστά, έχω καλή τεχνική, μου αρέσει να συμμετέχω στο παιχνίδι. Θεωρώ ότι πάντα υπάρχει περιθώριο εξέλιξης και μέσα από τη δουλειά έρχεται αυτό».

-Τι μήνυμα θα ήθελες να στείλεις στον κόσμο του Παναθηναϊκού;

«Σας δίνω ραντεβού στο γήπεδο. Είδα πόσο θερμό κοινό έχει ο Παναθηναϊκός, κάτι που διαπίστωσα ο ίδιος στο γήπεδο την Κυριακή. Είναι ιδιαίτερη τιμή να παίζεις μπροστά σε τέτοιο κοινό. Σας υπόσχομαι να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό».

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις