Πέμπτη, 2 Μαΐ
21oC Αθήνα

Παναθηναϊκός: Τσεκάρουν τον Κουρμπέλη στο ντέρμπι Σέλτικ και Ρέιντζερς

Παναθηναϊκός: Τσεκάρουν τον Κουρμπέλη στο ντέρμπι Σέλτικ και Ρέιντζερς
Intime.gr

Το συμβόλαιο του Δημήτρη Κουρμπέλη στον Παναθηναϊκό ολοκληρώνεται το προσεχές καλοκαίρι, με τον Έλληνα διεθνή μέσο να έχει μπει στο “στόχαστρο” των Σέλτικ και Ρέιντζερς.

Στο «στόχαστρο» των Σέλτικ και Ρέιντζερς έχει μπει εδώ και λίγο καιρό ο Δημήτρης Κουρμπέλης, με τις δύο ομάδες να στέλνουν εκπροσώπους τους στην Ελλάδα για να «τσεκάρουν» τον αρχηγό του Παναθηναϊκού στο αυριανό (25/2, 20:30) μεγάλο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο «Γ. Καραϊσκάκης», για την 24η αγωνιστική της Super League.

Σε κάθε περίπτωση πάντως, προτεραιότητα για τον Κουρμπέλη είναι η παραμονή στον Παναθηναϊκό. Μάλιστα, τις τελευταίες εβδομάδες υπήρξε μία πολύ ουσιαστική επαφή ανάμεσα στους ανθρώπους της ομάδας και τον εκπρόσωπο του 29χρονου μέσου, γύρω απ’ το θέμα της επέκτασης του συμβολαίου του το οποίο ολοκληρώνεται στις 30 Ιουνίου.

Με τις δύο πλευρές να έχουν ξεκάθαρη επιθυμία για να συνεχίσουν την κοινή πορεία τους και τα επόμενα χρόνια (έως το 2026 θέλει να ανανεώσει το συμβόλαιό του ο Παναθηναϊκός) πραγματοποιώντας ακόμη μία κουβέντα, πιθανότατα την επόμενη εβδομάδα, αφού περάσει και το μεγάλο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις