Σάββατο, 20 Απρ.
12oC Αθήνα

Παναθηναϊκός: “Βόμβα” από Μαλακατέ! – “Δεν ξέρουμε αν η ομάδα πόλο θα δηλωθεί στην Α1”

Παναθηναϊκός: “Βόμβα” από Μαλακατέ! – “Δεν ξέρουμε αν η ομάδα πόλο θα δηλωθεί στην Α1”
ΦΩΤΟ intime

Ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού, Παναγιώτης Μαλακατές, αποκάλυψε πως γίνονται σκέψεις να δηλωθεί η ομάδα πόλο του των “πρασίνων” στην Α2 ανδρών.

Την αμφιβολία του για το αν το τμήμα πόλο του Παναθηναϊκού μπορεί να σταθεί στην Α1 κατηγορία εξέφρασε ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη, Παναγιώτης Μαλακατές, αποκαλύπτοντας πως υπάρχουν σκέψεις ώστε η ομάδα να δηλωθεί στην Α2, καθώς πρέπει να ιεραρχηθούν οι στόχοι ανάλογα με τα διαθέσιμα χρήματα.

Οι δηλώσεις του Παναγιώτη Μαλακατέ στην ΕΡΑ Σπορ 

“Δυστυχώς είναι αλήθεια. Λέω δυστυχώς διότι δεν μου αρέσει η ιδέα, όπως και σε κανέναν, να σκεφτόμαστε το αν θα πρέπει να μείνουμε στην Α1 και να προσπαθήσουμε να σταθούμε στην κατηγορία ή να πάμε στην Α2. Σύντομα θα υπάρξει ανακοίνωση.

Είναι δύσκολο αλλά πρέπει να ιεραρχήσουμε τους στόχους μας. Στη δεδομένη χρονική στιγμή είναι δύσκολο να στηριχθεί με ένα πολύ μεγαλυτερο μπάτζετ ένα τμήμα που απλά θα πάλευε, διότι και με τα διπλά ποσά από αυτά που εχουμε αποφασίσει πάλι θα… χαροπάλευε.

Είναι δύσκολο να στερήσουμε τα χρήματα αυτά από ένα άλλο τμήμα που θα έχει στόχο τον τίτλο και ίσως να μην μπορούσε να τον διεκδικήσει αν τα δίναμε στο πόλο.

Ναι μεν δεν το θέλουμε, αλλά οφείλουμε να ιεραρχήσουμε τους στόχους μας για να κάνουμε πρωταθλητισμό όπου μπορούμε”.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις