Παρασκευή, 29 Μαρ.
24oC Αθήνα

Παναθηναϊκός: Βρίζουν τον Χρήστο Δώνη για τον πατέρα του και τον Φραν Βέλεθ

Παναθηναϊκός: Βρίζουν τον Χρήστο Δώνη για τον πατέρα του και τον Φραν Βέλεθ
ΦΩΤΟ Intime

Απίστευτη αποκάλυψη από τον Χρήστο Δώνη, ο οποίος και τόνισε ότι οπαδοί του Παναθηναϊκού, βρίζουν τον ίδιο και την οικογένειά του στα social media, επειδή ο πατέρας του Γιώργος προσπαθεί να πάρει τον Φραν Βέλεθ στην Αλ Φατέχ.

Ο πρώην προπονητής του Τριφυλλιού φαίνεται ότι έχει προτείνει στην ομάδα του τον Ισπανό αμυντικό, με αποτέλεσμα αυτή να κινηθεί για να τον αποκτήσει προσφέροντάς του πολλά χρήματα.

Ο Παναθηναϊκός είναι έτσι πιθανό να χάσει τον βασικό του στόπερ, γεγονός που οδήγησε κάποιους ανεγκέφαλους να στείλουν υβριστικά μηνύματα στον πρώην ποδοσφαιριστή της ομάδας και γιο του Γιώργου Δώνη, Χρήστο.

Πιο συγκεκριμένα, ο Χρήστος Δώνης έγραψε τα εξής: «Από χθες το απόγευμα “σκάνε” μηνύματα στα social media μου από “φίλους του Παναθηναϊκού” οι οποίοι με κατηγορούν βρίζοντάς με για την υπόθεση του Βέλεθ. Το ότι θα έφτανα σε σημείο να κατηγορηθώ για μεταγραφή άλλου παίκτη, δεν το περίμενα ποτέ! Δεν έχω κάνει κάτι για να απολογηθώ απλά μου φαίνεται πολύ περίεργο πώς το μυαλό πώς το μυαλό κάποιων φτάνει σε σημείο να πιάνουν στο στόμα τους οικογένειες και παιδιά».  

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις