Δευτέρα, 17 Ιουν.
33oC Αθήνα

Παναθηναϊκός: Χαίρεται όλη η Ελλάδα για την 7η Ευρωλίγκα – Βίντεο από το ολονύχτιο «πράσινο» γλέντι σε όλη τη χώρα

Παναθηναϊκός: Χαίρεται όλη η Ελλάδα για την 7η Ευρωλίγκα – Βίντεο από το ολονύχτιο «πράσινο» γλέντι σε όλη τη χώρα

Καίγεται όλη η Ελλάδα για τον θρίαμβο του Παναθηναϊκού στο Βερολίνο. Η «αρμάδα» του Εργκίν Αταμάν κατέκτησε την 7η Ευρωλίγκα, επικρατώντας 95 – 80 της Ρεάλ Μαδρίτης στον μεγάλο τελικό.

Εκτός από την Αθήνα, «τρελά» πανηγύρια ξέσπασαν και σε άλλες μεγάλες πόλεις της χώρας, όπου χιλιάδες οπαδοί του Παναθηναϊκού ξεχύθηκαν, γιορτάζοντας την κατάκτηση της Ευρωλίγκας από τους «πρασίνους».

«Βουντού βουντού και πράσινη μαγεία», φώναζαν εκατοντάδες φίλοι του Παναθηναϊκού στη Λαμία που χάρηκαν την κατάκτηση του τίτλου, τραγουδώντας τον ύμνο της αγαπημένης τους ομάδας.

Έξαλλοι πανηγυρισμοί των οπαδών του Παναθηναϊκού και στη Χαλκίδα. Η νύχτα έγινε μέρα από τα βεγγαλικά, τους πυρσούς, και τα καπνογόνα στην παραλία και στη Παλαιά Γέφυρα του Ευρίπου, με τους οπαδούς των «πρασίνων» να γίνονται ένα «κουβάρι» για τον πρωταθλητή Ευρώπης.

Ξέφρενα πανηγύρια και στη Ναύπακτο, με καπνογόνα στο άγαλμα του Ανεμογιάννη.

Και στα Τρίκαλα, εκατοντάδες οπαδοί των «πρασίνων» πανηγύρισαν την κατάκτηση της Ευρωλίγκας.

«Κάηκε» και η Λήμνος για τον πρωταθλητή Ευρώπης Παναθηναϊκό που επέστρεψε στο θρόνο του. Οι φίλαθλοι του ΠΑΟ ξεχύθηκαν στους δρόμους του νησιού, αλλά και στο λιμάνι της Μύρινας με τα πανηγύρια να κρατούν ως το πρωί!

«Τρελοί» πανηγυρισμοί στο καφέ-μπαρ «Στέκι» της Κοζάνης από Παναθηναϊκούς για το 7ο αστέρι και την κατάκτηση της Euroleague.

Και στη Νάξο, αμέσως μετά τη λήξη του αγώνα, εκατοντάδες φίλοι της ομάδας ξεχύθηκαν στους δρόμους. Μηχανάκια, αυτοκίνητα ακόμα και… πεζοί, έκαναν τον γύρο της Χώρας και με ενδιάμεση στάση στο λιμάνι, συγκεντρώθηκαν στην Πορτάρα, ανάβοντας δεκάδες καπνογόνα.. Οι πανηγυρισμοί δεν σταμάτησαν εκεί, καθώς αμέσως μετά ακολούθησε πορεία και πάλι στους γύρω δρόμους της Χώρας.

 

Και το πρωί θα βρει τους οπαδούς του Παναθηναϊκού ακόμα να είναι στους δρόμους, πανηγυρίζοντας για τον «Επτάστερο»!

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις