Αθλητικά

Παναθηναϊκός: Χωρίς Ρισβάνη με Παναιτωλικό

Όπως αναμενόταν, ο Σπύρος Ρισβάνης δεν συμπεριλήφθηκε στην αποστολή του Παναθηναϊκού για την αναμέτρηση κόντρα στον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο, εξαιτίας της αμυγδαλίτιδας που τον ταλαιπωρεί.

Ο Σπύρος Ρισβάνης ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα το Σάββατο εξαιτίας της αμυγδαλίτιδας που τον ταλαιπωρεί, ενώ στην αποστολή δεν συμπεριλήφθηκαν και οι Σπυρόπουλος και Μπαϊράμι, παρά το γεγονός πως ο τελευταίος είχε ανεβάσει στροφές τον τελευταίο καιρό.

Αναλυτικά την αποστολή απαρτίζουν οι: Κοτσόλης, Καπίνο, Ταμπάκης, Μαρινάκης, Χουχούμης, Νάνο, Σίλντενφελντ, Κουτρουμπής, Τριανταφυλλόπουλος, Λαγός, Μέντες, Ζέκα, Δώνης, Ατζαγκούν, Αμπεΐντ, Πράνιτς, Ντίνας, Κλωναρίδης, Καρέλης και Μπεργκ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

“Στην Αθήνα ο μάνατζερ του Πέτριτς”

Έρχεται ο Πέτριτς, “κλείνει” και Όλσεν ο Παναθηναϊκός!

Αναστασίου: Να σκορπίσουμε χαμόγελα το 2014

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα