Παρασκευή, 3 Μαΐ
19oC Αθήνα

Παναθηναϊκός: Υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο ο Έλτον Φικάι

Παναθηναϊκός: Υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο ο Έλτον Φικάι

Ο Έλτον Φικάι έχει “κλέψει” τα φώτα στη φετινή προετοιμασία του Παναθηναϊκού και η “πράσινη” ΠΑΕ το προσέφερε το πρώτο επαγγελματικό του συμβόλαιο.

Ο 18χρονος Φικάι προέρχεται από τις ακαδημίες του “τριφυλλιού” και ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς τον πήρε φέτος στην προετοιμασία της πρώτης ομάδας του Παναθηναϊκού, όπου και έδειξε πολύ καλά στοιχεία. Ως εκ τούτου, οι “πράσινοι” αποφάσισαν να τον “δέσουν” στην ομάδα, υπογράφοντας μαζί του συμβόλαιο συνεργασίας μέχρι το 2026.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει την υπογραφή του πρώτου επαγγελματικού συμβολαίου με τον Έλτον Φικάι. Ο Αλβανός αμυντικός υπέγραψε συμβόλαιο έως το καλοκαίρι του 2026.

Ο Φικάι γεννήθηκε στην Αθήνα στις 18 Οκτωβρίου 2005 και βρίσκεται στην ακαδημία του Παναθηναϊκού από το 2018. Αγωνίζεται στην Κ19 του Τριφυλλιού στη θέση του κεντρικού αμυντικού.

«Είναι μια πολύ σημαντική στιγμή για μένα και την οικογένειά μου να υπογράψω σε μία τόσο μεγάλη και ιστορική ομάδα όπως είναι ο Παναθηναϊκός και ακόμη περισσότερο γιατί είναι η ομάδα που υποστηρίζω από μικρός και αγωνίζομαι στην ακαδημία του. Είμαι έτοιμος να προσφέρω όπου και όποτε χρειαστεί», ήταν τα πρώτα λόγια του Φικάι μετά την υπογραφή του συμβολαίου.

Τον συγχαίρουμε και του ευχόμαστε υγεία και επιτυχίες με τον σύλλογο.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις