Παρασκευή, 29 Μαρ.
17oC Αθήνα

Παναθηναϊκός – Ζέκα: “Περιμένουμε να δούμε τι θα γίνει με Αλαφούζο”

ΦΩΤΟ Eurokinissi
ΦΩΤΟ Eurokinissi

Ο αρχηγός του Παναθηναϊκού σχολίασε τις φήμες περί αποχώρησης του Γιάννη Αλαφούζου από την “πράσινη” ΠΑΕ, ενώ τόνισε πως το “τριφύλλι” πρέπει να τα δώσει όλα κόντρα στην ΑΕΚ, την οποία και υποδέχεται την Τετάρτη στη Λεωφόρο.

Ο Κάρλος Ζέκα μίλησε στην κάμερα της NOVA:

– Για το ντέρμπι με την ΑΕΚ: “Παίζουμε στην έδρα μας και αυτό σίγουρα θα μας βοηθήσει. Είναι ένα παιχνίδι που πρέπει να κερδίσουμε. Δεν θα είναι ένα παιχνίδι με πολλές ευκαιρίες αλλά αυτός που θα βάλει γκολ και θα παίξει καλύτερη άμυνα θα έχει περισσότερες πιθανότητες. Για μας όλα τα παιχνίδια στα play offs είναι τελικοί. Πρέπει σίγουρα να κερδίσουμε, να τα δώσουμε όλα και να φύγουμε με το παιχνίδι με το κεφάλι ψηλά”.

– Για το ότι ίσως είναι το τελευταίο ματς με κόσμο: “Εμείς θέλαμε να παίξουμε με τον κόσμο μας που παίζει πολύ μεγάλο ρόλο, μας βοηθάνε πολύ. Αυτός μας δίνει μεγάλη δύναμη. Ίσως είναι το τελευταίο παιχνίδι με κόσμο για φέτος και θέλουμε να του χαρίσουμε τη νίκη. Σίγουρα φταίμε και εμείς πολύ”.

– Για το μέλλον της ομάδας: “Δεν ξέρω τι συμβαίνει με τον κ. Αλαφούζο. Το μόνο που μπορώ να πω, είναι ότι ο κ. Αλαφούζος είναι ένας άνθρωπος, τον οποίο αγαπούν όλοι στην ομάδα. Ξέρουμε ότι έχει κάνει πολλά για εμάς, για την ομάδα, αλλά δεν ξέρω τι υπάρχει στο μυαλό του προέδρου. Θα περιμένουμε να δούμε τι θα γίνει και δεν ξέρουμε για το μέλλον”.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε