Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα

Παναθηναϊκός – Ζέκα: “Πρέπει να περάσουμε”

ΦΩΤΟ eurokinissi
ΦΩΤΟ eurokinissi

 Ο Παναθηναϊκός δεν γνωρίζει ακόμα την ομάδα που θα αντιμετωπίσει στον τρίτο προκριματικό γύρο του Europa League. Η αντίπαλος του θα προκύψει από το ζευγάρι Γκαμπάλα – Γιαγκελόνια, με τον Κάρλος Ζέκα να δίνει το σύνθημα πρόκρισης με όποια ομάδα κι αν βρεθεί στον δρόμο του “τριφυλλιού”.

 Μετά το τέλος του φιλικού αγώνα με την Γκεντσλερμπιρλιγκί, ο αρχηγός του Παναθηναϊκού εξέφρασε την αισιοδοξία του ότι η ομάδα του Μαρίνου Ουζουνίδη μπορεί να περάσει το εμπόδιο της Γκαμπάλα ή της Γιαγκελόνια.

“Η ομάδα είναι συγκεντρωμένη, είμαστε όλοι στον ίδιο δρόμο κι αυτό θα κάνει τη ζωή μας πιο εύκολη. Παίξαμε καλά στα φιλικά, αλλά μπορούσαμε και καλύτερα. Το μόνο που θέλουμε είναι να έρθουν οι νέοι παίκτες να μας ενισχύσουν. Δεν έχω προτίμηση για το Europa League. Με την Γκαμπάλα έχουμε άσχημες αναμνήσεις, όμως, όλα είναι πλέον διαφορετικά. Με όποια κι αν παίξουμε πρέπει να κάνουμε το καθήκον μας και να περάσουμε. Αυτοί που θα αγωνιστούν είμαι σίγουρος ότι θα δώσουν το 100% για την πρόκριση. Αν προλάβουν και οι νέοι ακόμα καλύτερα. Αν όχι, θα παίξουμε με όσους έχουμε και είμαι σίγουρος ότι θα πάμε πολύ καλά”, τόνισε.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε