Πέμπτη, 2 Μαΐ
21oC Αθήνα

Παναθηναϊκός: Νίκησε Γκεντσλερμπιρλιγκί και περιμένει ενισχύσεις!

ΦΩΤΟ Eurokinissi
ΦΩΤΟ Eurokinissi

Ο Παναθηναϊκός επικράτησε της Γκεντσλερμπιρλιγκί με 1-0 στο τρίτο φιλικό παιχνίδι προετοιμασίας του στην Ολλανδία, με τον Μολίνς να βρίσκει και πάλι δίχτυα και να χαρίζει τη δεύτερη νίκη στην ομάδα του Μαρίνου Ουζουνίδη.

Οι “πράσινοι” εμφανίστηκαν κουρασμένοι, μιας κι αγωνίστηκαν…. μισοί, αλλά κατάφεραν να πάρουν τη νίκη, πραγματοποιώντας καλή εμφάνιση στο πρώτο ημίχρονο. Έτσι, το “τριφύλλι” ολοκλήρωσε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο το δεύτερο στάδιο της προετοιμασίας του, έχοντας πλέον στο μυαλό του την πρώτη αναμέτρηση με τον νικητή του ζευγαριού Γκαμπάλα – Γιαγκελόνια, στο πλαίσιο του τρίτου προκριματικού γύρου του Europa League.

Η ομάδα του Μαρίνου Ουζουνίδη αναμένεται να παρουσιαστεί ενισχυμένη στα επόμενα παιχνίδια, μιας και οι Καμπέσας και Λουτσιάνο είναι “κλεισμένοι”, με την ενσωμάτωση τους στην προετοιμασία να είναι θέμα ωρών.

Το μοναδικό τέρμα του φιλικού αγώνα πέτυχε ο Μολίνς, ο οποίος βρήκε δίχτυα στο 5′, έπειτα από μία εξαιρετική ασίστ του Άλτμαν. Ο Ισραηλινός μεσοεπιθετικός πραγματοποίησε ακόμα μία πολύ καλή εμφάνιση με την “πράσινη” φανέλα, ενώ θετικός ήταν και πάλι ο Χουλτ.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Βλαχοδήμος (65′ Στιλ), Κουλιμπαλί (80′ Βέμερ), Μολέντο (61΄Ευαγγέλου), Κολοβέτσιος (68′ Τελάντερ), Χουλτ, Ζέκα (82′ Εμμανουηλίδης), Ρέις (61′ Δώνης), Λουντ (68′ Στάικος), Άλτμαν (68′ Ρινάλντι), Χατζηγιοβάνης (77′ Μπουζούκης), Μολίνς (61′ Πίσπας).

ΓΚΕΝΤΣΛΕΡΜΠΙΛΙΓΚΙ: Χοπφ, Αχμέτ Ογκούζ, Λούκας Κλάρο, Παλιτσέβιτς (75′ Τσετίν), Ιμπραχίμ, Ουγκούρ, Αχμέτ Ιλχάν, Στσέκιτς, Κχαλίλι (57′ Μιλίνκοβιτς), Τσιφτσί (58′ Εντιαγέ), Σκούλετιτς (46′ Μούριτς).

“Στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν καλοί. Στο δεύτερο έβαλε κάποιους ξεκούραστους παίκτες, είχαμε πρόβλημα, μετά κάναμε και εμείς κάποια πράγματα και το ισορροπήσαμε. Το σημαντικό είναι ότι δεν βγάλαμε προβλήματα. Ελπίζουμε να ενσωματωθούν και οι άλλοι παίκτες, να μην έχουμε τραυματίες και να πάμε μπροστά για το ευρωπαϊκό ματς. Δεν μπορούμε να βγάλουμε συμπεράσματα, μας έλειπαν αρκετοί παίκτες. Δεν είχαμε τον Βιγιαφάνιες. Κάναμε μια δουλίτσα αλλά δε νομίζω ότι στο τέλος της ημέρας είναι αυτό που περιμέναμε”, δήλωσε μετά το τέλος του αγώνα ο Μαρίνος Ουζουνίδης.

Για τους Λουτσιάνο και Καμπέσας: “Ο Λουτσιάνο μπορεί να παίξει δυο θέσεις και ο Καμπέθας έχει κάποιο στοιχείο που δεν το έχουμε και θα μας βοηθήσει σε συγκεκριμένα παιχνίδια. Είναι δύο νέα παιδιά με όρεξη και διάθεση. Θα είναι καλό για εμάς να βρούμε και ένα-δυο έμπειρα παιδιά”.

Για το ποια ομάδα προτιμά για το Europa League: “Προτιμώ την ομάδα που θα περάσουμε. Θα μπορούσε να είναι και πιο εύκολη η κλήρωση. Ήδη έχουμε αρχίσει να κάνουμε την ανάλυση. Να πάει κάποιος να δει τη ρεβάνς και ανάλογα θα προετοιμαστούμε. Αν εμείς θα είμαστε καλά, θα πάνε καλά τα πράγματα”.

Για το βαθμό ετοιμότητας που θα είναι τότε ο Παναθηναϊκός: “Το βαθμό ετοιμότητας! Θα προσπαθήσουμε να είμαστε όσο έτοιμοι γίνεται. Νομίζω ότι η ομάδα μπορεί να καλύψει τα κενά. Με ενδιαφέρει να κάνουμε ένα καλό γκρουπ, να ξέρει τι κάνει την στην επίθεση, στην άμυνα”.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε