Πέμπτη, 18 Απρ.
18oC Αθήνα

Παναθηναϊκός: Ζήτησε επισήμως το ΟΑΚΑ από τον Βασιλειάδη

ΦΩΤΟ Eurokinissi
ΦΩΤΟ Eurokinissi

Η “πράσινη” ΚΑΕ κατέθεσε επίσημη πρόταση στον υφυπουργό αθλητισμού, προκειμένου να της παραχωρηθεί το κλειστό του ΟΑΚΑ για τα επόμενα 49 χρόνια.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, Παναγιώτης Τριαντόπουλος, συναντήθηκε την Παρασκευή με τον υφυπουργό αθλητισμού, Γιώργο Βασιλειάδη, εκεί όπου του παρέδωσε αναλυτική μελέτη 250 σελίδων για το κλειστό του ΟΑΚΑ, ζητώντας την παραχώρηση του στο “τριφύλλι” για 49 χρόνια.

Όσο για το τι περιλαμβάνει η “πράσινη” πρόταση, ο Παναθηναϊκός είναι έτοιμος να προχωρήσει σε αλλαγές που θα αλλάξουν άρδην το ΟΑΚΑ και θα αναβαθμίσουν τις εγκαταστάσεις του, μετατρέποντας το σ’ ένα γήπεδο, αντάξιο του ονόματος και της ιστορίας του “τριφυλλιού”.

Οι “πράσινοι” επιθυμούν αναβαθμίσουν την κεντρική σάλα αλλά και να δημιουργήσουν ακόμα σύγχρονο προπονητήριο και γυμναστήριο για τις ανάγκες της ομάδας, καθώς και να ανακατασκευάσουν τα βοηθητικά γήπεδα. Ακόμα το πλάνο περιλαμβάνει τη δημιουργία δημιουργία Μουσείου, συνεδριακού κέντρου, καταστημάτων, καθώς και χώρων εστίασης.

Η συνάντηση των δύο ανδρών έγινε σε πολύ καλό κλίμα, με τον Γιώργο Βασιλειάδη να καλείται πλέον να μελετήσει την πρόταση του “τριφυλλιού”.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε