Σάββατο, 20 Απρ.
13oC Αθήνα

Παναθηναϊκός-Καλάθης: “Παππούδες οι Διαμαντίδης-Φώτσης” (VIDEO)

ΦΩΤΟ NEWSPORTS
ΦΩΤΟ NEWSPORTS

Χαρούμενος για την επιστροφή του στον Παναθηναϊκό και αποφασισμένος να κατακτήσει όλους τους τίτλους με το “τριφύλλι” εμφανίστηκε ο Νικ Καλάθης, σε συνέντευξη του στην επίσημη ιστοσελίδα της Ευρωλίγκα.

Ο διεθνής γκαρντ αναφέρθηκε στο ρόστερ της ομάδας, χαρακτηρίζοντας για πλάκα τους Διαμαντίδη και Φώτση, ως τους παππούδες του φετινού Παναθηναϊκού. Παράλληλα, σχολίασει τον όμιλο των “πράσινων” στην πρώτη φάση της Ευρωλίγκα.

“Όταν φοράς αυτή τη φανέλα, δεν έχεις άλλο στόχο από τις νίκες και τους τίτλους. Γι’ αυτό έκανε αυτές τις κινήσεις η διοίκηση. Ο βασικός στόχος σε αυτή την ομάδα είναι πάντα η διεκδίκηση του τίτλου στην Ελλάδα και την Ευρωλίγκα. Αυτός είναι και ο στόχος μας φέτος. Πιστεύω πως έχουμε την ευκαιρία να τα καταφέρουμε.

Νιώθω πολύ καλά που επιστρέφω σε αυτόν τον οργανισμό, αυτή την ομάδα στις οποία έχω πολλές αναμνήσεις από το παρελθόν. Για μένα η επιστροφή στην Ευρώπη και τον Παναθηναϊκό δεν ήταν δύσκολη απόφαση”, τόνισε ο Καλάθης και πρόσθεσε:

“Έχουμε πολλούς καλούς παίκτες. Φέραμε καλούς παίκτες, υπάρχουν οι παλιοί που έχουν καταφέρει πολλά, οι… παππούδες, όπως ο Διαμαντίδης και ο Φώτσης, αλλά και οι νέοι, όπως ο Χαραλαμπόπουλος κι ο Παπαγιάννης που έχουν μεγάλες δυνατότητες. Συνδυάζοντας όλα αυτά πιστεύω πως ελπίζω να είμαστε διεκδικητές του τίτλου. Ο στόχος αυτή τη στιγμή είναι να βελτιωνόμαστε συνέχεια. Αν όλοι μαζί βρεθούμε και επιτελέσουμε τους ρόλους μας ο καθένας μπορούμε να πετύχουμε κάτι καλό”.

Τέλος, αναφερόμενος στους αντιπάλους του Παναθηναϊκού στην πρώτη φάση,σχολίασε: “Είναι ένας δυνατός όμιλος. Υπάρχει η Μπαρτσελόνα που σταθερά είναι στις διεκδικήτριες του τίτλου, η Λοκομοτίβ που είναι ανερχόμενη δύναμη και έχει δυνατή έδρα… Όλες οι ομάδες είναι καλές και αυτή την περίοδο κάθε ομάδα μπορεί να νικήσει την άλλη”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε