Παρασκευή, 26 Απρ.
19oC Αθήνα

Πανευτυχής ο Κλοπ με την απόκτηση Τσιμίκα! “Ταιριάζει με τη νοοτροπία της Λίβερπουλ”

Πανευτυχής ο Κλοπ με την απόκτηση Τσιμίκα! “Ταιριάζει με τη νοοτροπία της Λίβερπουλ”
ΦΩΤΟ Reuters

Ο Κώστας Τσιμίκας θα φορά τη φανέλα της Λίβερπουλ τα επόμενα χρόνια και μετά την ανακοίνωση της μετεγγραφής του ο Γερμανός τεχνικός των “κόκκινων”, Γιούργκεν Κλοπ, δήλωσε απόλυτα ευχαριστημένος με αυτή την εξέλιξη. 

Τους λόγους που ο Κώστας Τσιμίκας επιλέχθηκε από την Λίβερπουλ ανέλυσε ο Γιούργκεν Κλοπ, δηλώνοντας ενθουσιασμένος για την απόκτηση του διεθνή Έλληνα μπακ από τον Ολυμπιακό, ενώ στάθηκε κυρίως στο πόσο ταιριάζει η νοοτροπία του με αυτή των αποδυτηρίων της ομάδας και του συλλόγου γενικότερα.

Click4more: Επίσημο! Η Λίβερπουλ ανακοίνωσε τον Τσιμίκα και του έδωσε το Νο. 21 (video+pics)

Όσα δήλωσε ο Γιούργκεν Κλοπ

“Έχουμε παρακολουθήσει τον Κώστα εδώ και πολύ καιρό και είμαστε πολύ χαρούμενοι που είναι μαζί μας. Είναι τα τέλεια νέα πριν επιστρέψουμε μαζί πολύ σύντομα. Είναι πολύ καλός ποδοσφαιριστής με ταλέντο που θέλει να κερδίζει. Είναι ανταγωνιστικός και μου αρέσει πολύ η νοοτροπία του. Ταιριάζει απόλυτα με τη διάθεση και την επιθυμία που έχουμε ήδη στα αποδυτήριά μας. Έχει δείξει ήδη σε νεαρή ηλικία ότι μπορεί να παίξει ποδόσφαιρο εκτός Ελλάδας και να το κάνει καλά. Είχε μεγάλο μέρος της επιτυχίας για τον φετινό τίτλο του Ολυμπιακού, αλλά και την ευρωπαϊκή πορεία.

Ο Κώστας γνωρίζει από την προσωπική του εμπειρία τι απαιτείται για να έρθει η επιτυχία. Έχει αντιμετωπίσει μερικούς πολύ σκληρούς αντιπάλους τις τελευταίες σεζόν και τα πήγε καλά, ξέρουμε ότι απολαμβάνει την πρόκληση, η οποία είναι τέλεια για εμάς. Γι’ αυτόν τον λόγο είμαστε στην ευχάριστη θέση να γνωρίζουμε ότι θα τον έχουμε μαζί μας για τα επόμενα χρόνια. Είμαι τόσο ευχαριστημένος”.


Ο Tσιμίκας από την πλευρά του δήλωσε: “Είμαι πολύ χαρούμενος. Είμαι υπερήφανος που είμαι εδώ. Για εμένα η Λίβερπουλ είναι η μεγαλύτερη ομάδα στον κόσμο. Είναι τιμή να βρίσκομαι εδώ και θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό. Μου αρέσει πολύ. Μου αρέσει πολύ το πρωτάθλημα εδώ. Το έβλεπα στην τηλεόραση και ήταν πάντα όνειρό μου από μικρό παιδί να έρθω και να παίξω στην Premier League.

Με πολλή δουλειά και συγκέντρωση, κάνοντας αυτό που θέλει ο προπονητής, μπορώ να είμαι στο υψηλότερο επίπεδο. Θέλω να πετύχω τους στόχους μας. Να πάρουμε πάλι το πρωτάθλημα και να κατακτήσουμε το Champions League”.

Για την επιλογή του να φορέσει το νούμερο 21: “Μου αρέσει ως αριθμός. Το πήρα στην Ολλανδία όταν έπαιξα εκεί, τον επόμενο χρόνο στον Ολυμπιακό και το φόρεσα για δύο χρόνια και τώρα το πήρα κι εδώ”.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις