Παρασκευή, 26 Απρ.
14oC Αθήνα

Πανηγύρισε κι ο Ολυμπιακός τον αποκλεισμό της Γιουβέντους από τη Λιόν!

Πανηγύρισε κι ο Ολυμπιακός τον αποκλεισμό της Γιουβέντους από τη Λιόν!
ΦΩΤΟ Intime

Η Γιουβέντους αποκλείστηκε από τη Λιόν στους “16” του Champions League, γεγονός που πανηγυρίστηκε κι από την πλευρά της ΠΑΕ Ολυμπιακός.

Οι Πειραιώτες βρίσκονται πλέον μία “ανάσα” από τα play off στα προκριματικά του επόμενου Champions League, αφού η πρόκριση της Λιόν είναι πολύ πιθανό να τους “γλιτώσει” ένα γύρο.

Πιο συγκεκριμένα, αν η γαλλική ομάδα δεν κατακτήσει τον τίτλο της πρωταθλήτριας Ευρώπης στο Final 8 της φετινής σεζόν, τότε η Ολλανδία θα στείλει μια ομάδα απευθείας στους ομίλους της επόμενης διοργάνωσης, ενώ οι πρωταθλητές της Τσεχίας και της Ελλάδας (13η και 14η θέση στη βαθμολογία της UEFA) θα βρεθούν στα play off αντί για τον τρίτο προκριματικό γύρο.

Γιουβέντους – Λιόν: “Λύγισαν” τον Ρονάλντο οι Γάλλοι! Τα δύο γκολ του Πορτογάλου δεν απέτρεψαν τον αποκλεισμό (videos)

Πρόκειται για ένα… ντόμινο εξαιτίας της ιδιαιτερότητας της φετινής σεζόν, αφού η κλήρωση για τα προκριματικά θα γίνει πριν ολοκληρωθεί το Final 8 κι η Λιόν δεν έχει εξασφαλίσει τη συμμετοχής στο Champions League μέσω του πρωταθλήματος, αλλά έχει πιθανότητες να αγωνιστεί σε αυτό μέσω της φετινής κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις