Παρασκευή, 26 Απρ.
16oC Αθήνα

Πανηλειακός: Ηχητικό ντοκουμέντο με απειλές αποκαλύπτει ο Λεμαρί – «Θα τον κρεμάσω ανάποδα»

Πανηλειακός: Ηχητικό ντοκουμέντο με απειλές αποκαλύπτει ο Λεμαρί – «Θα τον κρεμάσω ανάποδα»

Ο Αντουάν Λεμαρί είχε αποκαλύψει πριν από λίγο καιρό την… εμπειρία του στον Πανηλειακό, καταγγέλλοντας άθλιες συνθήκες και ότι ο πρόεδρος της ομάδας του επιτέθηκε σωματικά. Τώρα, ο Γάλλος χαφ κυκλοφόρησε ηχητικό ντοκουμέντο, ισχυριζόμενος πως είναι από τη στιγμή της επίθεσης.

Περίπου 20 ημέρες μετά τις συγκλονιστικές του καταγγελίες, ο Αντουάν Λεμαρί “επέστρεψε” με ηχητικά ντοκουμέντα. Ο Γάλλος χαφ πόσταρε στο yοutube δύο βίντεο συνολικής διάρκειας 26 λεπτών δείχνοντας αρχικά το μικρό του δωμάτιο και την κατάσταση των προπονητικών εγκαταστάσεων του Πανηλειακού, εκφράζοντας τη διστακτικότητά του να παίξει σε αγώνα του ελληνικού συλλόγου.

Στη συνέχεια, ο Λεμαρί αποκαλύπτει ότι συμπαίκτης του, Κακά, έγινε στόχος απειλών από τον πρόεδρο της ομάδας στο ημίχρονο και τελικά αναφέρει ότι ζήτησε την ελευθέρας του, όταν οι ιθύνοντες της ομάδας συνέχισαν να μην τον πληρώνουν.

Ο Γάλλος χαφ δεν έμεινε μόνο στις καταγγελίες αφού ανέβασε και ηχητικό ντοκουμέντο όπου -όπως ισχυρίζεται- ακούγεται ο διάλογος του με τον πρόεδρο και τον αθλητικό διευθυντή της ομάδας, όταν ο ζήτησε να του υπογράψουν τα χαρτιά του για να φύγει.

«Θα τον κρεμάσω ανάποδα, έτσι πες του. Είπε θέλει να φύγει; Τα κλειδιά. Ξύλο» ακούγεται να λέει μια φωνή που σύμφωνα με τον Λεμαρί, είναι ο πρόεδρος του Πανηλειακού. Όπως μάλιστα αναφέρει ο παίκτης, τον έπιασε από την μπλούζα και τον έσπρωξε, ζητώντας του επανειλημμένως τα κλειδιά του σπιτιού του και ψάχνοντας τις τσέπες του! Στο σκηνικό φαίνεται πως υπήρχε και ένας μπράβος του προέδρου…

Η… ιστορία του Λεμαρί συνεχίστηκε με την απόσπαση των κλειδιών του δωματίου του, τον αθλητικό διαυθυντή να τον ενημερώνει ότι «το δελτίο δεν είναι νόμιμο» και πως είναι ελεύθερος και με τον παίκτη να εκδιώχνεται από το διαμέρισμα.

Εν συνεχεία, ο Λεμαρί έφτασε στην Αθήνα, όπου μάλιστα ενημέρωσε τον πρόεδρο της ΕΠΟ, Τάκη Μπαλτάκο, που τον υποδέχτηκε στο γραφείο του αφότου περίμενε αρκετή ώρα καθώς δεν είχε ραντεβού.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις