Σάββατο, 20 Απρ.
14oC Αθήνα

Πανιώνιος – ΑΕΚ 0-2 ΤΕΛΙΚΟ: “Τρένο” η Ένωση στο 2019! Έντονα παράπονα από τους γηπεδούχους

Πανιώνιος – ΑΕΚ 0-2 ΤΕΛΙΚΟ: “Τρένο” η Ένωση στο 2019! Έντονα παράπονα από τους γηπεδούχους
ΦΩΤΟ eurokinissi

Η φορμαρισμένη ΑΕΚ του Μαρίνου Ουζουνίδη, κατάφερε να πάρει τη νίκη και κόντρα στον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη, ακόμη και χωρίς να “πιάσει” υψηλή απόδοση, αφού ένα γκολ του Μάνταλου στην αρχή του αγώνα και ένα του Πόνσε στο τέλος, βελτίωσαν το σερί της στο 2019.

Για τη 18η αγωνιστική της Superleague, η ΑΕΚ πέρασε με 2-0 από την έδρα του Πανιωνίου, αφού το χέρι του Μάνταλου στο 14′, δεν έγινε αντιληπτό από το διαιτητή, επιτρέποντας στον αρχηγό της Ένωσης να δώσει το προβάδισμα στην ομάδα του, το οποίο και έμεινε μέχρι τέλους.

Στο 92′ μάλιστα, ο Πόνσε έβαλε το “κερασάκι” στην τούρτα και σκόραρε για τρίτο συνεχόμενο ματς, καθώς εκμεταλλεύτηκε το “δώρο” του Μανοΐλοβιτς για να διαμορφώσει το τελικό σκορ.

Παρακολουθήστε LIVE το Πανιώνιος – ΑΕΚ από το newsit.gr


Η ΑΕΚ προέρχεται από τρεις συνεχόμενες νίκες με μεγάλο σκορ και επιβλητικές εμφανίσεις, αλλά αυτή τη φορά δεν θα έχει στη διάθεσή της, τον Μάρκο Λιβάγια, ο οποίος και έμεινε εκτός αποστολής λόγω τραυματισμού. Για τον ίδιο λόγο, ο Μαρίνος Ουζουνίδης δεν υπολογίζει και τον Κώστα Γαλανόπουλο, ενώ με δική του απόφαση, άφησε έξω τον Ούρος Τσόσιτς.

Από την πλευρά του Πανιωνίου, ο νέος τεχνικός της ομάδας, Άκης Μάντζιος, δεν έχει στη διάθεσή του, τους Σπιριντόνοβιτς και Ντε Ταντέο, αλλά είναι αναγκασμένος να “κυνηγήσει” την πρώτη του νίκη στο 2019.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις