Πέμπτη, 25 Απρ.
22oC Αθήνα

Πανιώνιος – ΑΕΚ: Ματσάρα στη Νέα Σμύρνη (19:30)

ΦΩΤΟ Eurokinissi
ΦΩΤΟ Eurokinissi

Σημαντικό παιχνίδι και για τις δυο ομάδες, μετά τα αποτελέσματα που έφεραν οι… άμεσοι αντίπαλοι τους την 23η αγωνιστική της Superleague. Πανιώνιος και ΑΕΚ τίθενται αντιμέτωποι στη Νέα Σμύρνη (19:30, NewsIt.gr, Novasports 1), μια αναμέτρηση όπου… θυμίζει πολλά στον Μανόλο Χιμένεθ.

Η ήττα του Ολυμπιακού στην Τούμπα έφερε νέο ενδιαφέρον στην κορυφή της Superleague και δίνει άλλη… βαρύτητα στην αναμέτρηση του Πανιωνίου με την ΑΕΚ στη Νέα Σμύρνη.

Οι “κυανέρυθροι” αποτελούν την τεράστια έκπληξη του πρωταθλήματος, βρίσκονται στο -7 από τους “ερυθρόλευκους” και θα προσπαθήσουν να μειώσουν τη διαφορά από τους πρωταθλητές και ταυτόχρονα να μην δουν την… ψαλίδα από ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκό να μειώνεται. Άξιο αναφοράς, πως η ατμόσφαιρα στο γήπεδο αναμένεται να είναι… καυτή!

Απ’ την μεριά της, η Ένωση χρειάζεται οπωσδήποτε τους τρεις βαθμούς, καθώς μετά τη νίκη της Ξάνθης επί του Πλατανιά βρίσκεται στο -3 από την πέμπτη θέση που οδηγεί στα πλέι οφ. Βέβαια, οι “κιτρινόμαυροι” έχουν να νικήσουν στην έδρα των “κυανέρυθρων” από την περίοδο 2011-12, με γκολ του Κώστα Μανωλά στις καθυστερήσεις, παιχνίδι το οποίο ολοκλήρωσε την πρώτη θητεία του Χιμένεθ στον πάγκο της ΑΕΚ. Από καταβολής Α’ Εθνικής η Ένωση μετρά συνολικά 24 νίκες, 14 ισοπαλίες και 14 ήττες.

Ο Πανιώνιος προέρχεται από το “διπλό” επί του Ολυμπιακού και αναμένεται να παραταχθεί στο παιχνίδι με μοναδική απουσία τον Ενγκόνγκ, ενώ επιστρέφουν οι Μασούντ, Μπεν και Ρισβάνης, που ήταν τιμωρημένοι. Για την ΑΕΚ, εκτός μάχης είναι οι Γκάλο, Πατίτο, Τσιγκρίνσκι και Μπακάκης, ενώ στη 19μελή αποστολή της βρίσκεται μετά από δυόμισι μήνες ο Αραβίδης

Διαιτητής της αναμέτρησης θα είναι ο Ιωάννης Παπαδόπουλος, ο οποίος θα έχει βοηθούς τους Βασίλη Καμπούρη και Κυριάκο Μερκενίδη, ενώ τέταρτος διαιτητής ορίστηκε ο Άγγελος Ευαγγέλου.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε