Τρίτη, 16 Απρ.
24oC Αθήνα

Πανιώνιος – ΑΕΚ: Πάλι πάρτι στην Πλατεία! Αήττητος Μανόλο

ΦΩΤΟ Eurokinissi
ΦΩΤΟ Eurokinissi

Η ΑΕΚ αν και προηγήθηκε με γκολ του Αραούχο, δεν κατάφερε να φύγει νικήτρια από τη Ν. Σμύρνη. Ο Πανιώνιος ισοφάρισε (1-1) και μείωσε στους έξι βαθμούς από τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό που ζει… την τρικυμία του.

Το live του αγώνα

Μάλιστα, οι “κυανέρυθροι” πίεσαν ασφυκτικά στο τελευταίο δεκάλεπτο και θα μπορούσαν να φτάσουν σε δεύτερο γκολ και να πάρουν τη νίκη αν δεν απέφευγαν τα πολλά ατομικά λάθη. Αυτή ήταν η πρώτη απώλεια βαθμών για τον Πανιώνιο ύστερα από τέσσερις σερί νίκες και της ΑΕΚ έπειτα από δύο. Με αυτό το αποτέλεσμα η Ένωση έμεινε δύο βαθμούς πίσω από την 5η της κατάταξης, Ξάνθη κι έχασε έδαφος στη μάχη για τα πλέι οφ.

Στο πρώτο 45λεπτο η ΑΕΚ είχε τον έλεγχο της αναμέτρησης, αλλά δεν μπορούσε να απειλήσει ιδιαίτερα πέραν της φάσης του γκολ στο 38′ (είχε και μία ευκαιρία στο 19′ με τον Γιόχανσον), όταν η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα έπειτα από “χοντρό” λάθος. Ο Οικονόμου γύρισε στον Σπύρο Ρισβάνη, δεν μπόρεσε να κάνει το κοντρόλ, ο Μάνταλος χωρίς καμία χρονοτριβή έκλεψε και έδωσε στον Αραούχο που έδωσε το προβάδισμα στην ΑΕΚ.

 

Διαφορετική ήταν η εικόνα του ματς στο δεύτερο ημίχρονο. Ο Πανιώνιος θέλησε να τα παίξει όλα για όλα. Πήρε μέτρα στο γήπεδο και στο 59΄ απείλησε με την κεφαλιά του Μασούρα, μετά τη σέντρα του Βλάχου.

Η ΑΕΚ θα μπορούσε να πάρει ξανά προβάδισμα στο 66′ όταν ο Ντίντακ έβγαλε τη σέντρα, ο Οικονόμου προσπάθησε να απομακρύνει και ο Μάνταλος έστειλε την μπάλα άουτ.

Μεγάλη ευκαιρία έχασε ο Πανιώνιος στο 72΄ με τον Μπάρκα να σταματά τον Μπεν που πλάσαρε από πολύ κοντά, ενώ και πάλι οι Νεοσμυρνιώτες ήταν αυτοί που “άγγιξαν” το 2-1 στο 87΄ με τον Ταπόκο που καθυστέρησε πολύ να σουτάρει.  

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Βλάνταν Μιλόγεβιτς): Γιαννιώτης, Βλάχος, Ρισβάνης, Οικονόμου, Τασουλής, Κόρμπος, Σιώπης, Μασούρας (80΄ Ταπόκο), Μασούντ, Φούντας (45΄λ.τρ. Γεσίλ), Μπεν (90΄+1 Γκιοατά)
ΑΕΚ (Μανόλο Χιμένεθ): Μπάρκας, Κολοβέτσιος, Βράνιες, Λαμπρόπουλος, Ντίντακ, Σιμόες, Γιόχανσον, Αϊντάρεβιτς (84΄ Πέκχαρτ), Μάνταλος, Χριστοδουλόπουλος (66΄ Αλμέιδα), Αραούχο (79΄ Μπακασέτας).

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε