Σάββατο, 27 Απρ.
17oC Αθήνα

Πανιώνιος: Οριστικά εκτός Basket League – Έρχεται νέα κλήρωση

Πανιώνιος: Οριστικά εκτός Basket League – Έρχεται νέα κλήρωση

Η ΚΑΕ Πανιώνιος ενημέρωσε τον ΕΣΑΚΕ ότι δεν έχει την δυνατότητα να αγωνιστεί στην Basket League την σεζόν 2020/21. Θα γίνει νέα κλήρωση με 12 ομάδες. Προς τη Β’ Εθνική (3η κατηγορία) οι Νεοσμυρνιώτες.

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, ο Πανιώνιος ανακοίνωσε στην τηλεδιάσκεψη του ΕΣΑΚΕ -για τα τηλεοπτικά δικαιώματα- ότι δεν έχει την δυνατότητα να αγωνιστεί στην Basket League την σεζόν 2020/21.

Ο Πανιώνιος αποχώρησε από το Κύπελλο – Πρόκριση άνευ αγώνα για ΠΑΟΚ

Η συγκεκριμένη κίνηση βέβαια ήταν ήταν κάτι το αναμενόμενο, αφού την είχε προαναγγείλει ο πρόεδρος της ΚΑΕ, Γιώργος Χριστοδουλόπουλος, μετά και το “ναυάγιο” στις διαπραγματεύσεις με υποψήφιο επενδυτή.

Για να επισημοποιηθεί η απόσυρση του Πανιωνίου από την Basket League πρέπει να κατατεθεί σχετικό έγγραφο από τους “κυανέρυθρους” στην διοργανώτρια αρχή. Στη συνέχεια, θα γίνει εκ νέου κλήρωση για το πρωτάθλημα, αφού πλέον οι ομάδες της Basket League θα είναι 12 και όχι 13 (μια εξ αυτών είχε ρεπό κάθε αγωνιστική). Η κλήρωση πιθανότατα θα γίνει την Παρασκευή (02.10.2020). Προς τη Β’ Εθνική (3η κατηγορία) βαδίζουν οι Νεοσμυρνιώτες.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις