Τετάρτη, 24 Απρ.
18oC Αθήνα

Πανιώνιος – Παναθηναϊκός: Ισοπαλία στη Νέα Σμύρνη! “Έκλεψαν” τον βαθμό οι “πράσινοι”

ΦΩΤΟ Eurokinissi
ΦΩΤΟ Eurokinissi

Ο Παναθηναϊκός δεν κατάφερε να κερδίσει ούτε τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη. Η ομάδα του Αντρέα Στραματσόνι πραγματοποίησε ακόμα μία κακή εμφάνιση και το μόνο που κατάφερε ήταν απλά να μην ηττηθεί και από τον Ιστορικό, φέρνοντας το παιχνίδι στα ίσια (1-1) στις καθυστερήσεις.

Δείτε το LIVE του αγώνα

Ο Πανιώνιος θα μπορούσε να είχε πάρει τους τρεις βαθμούς της νίκης, καθώς ήταν καλύτερος στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα, ωστόσο στο τέλος οι “πράσινοι” ανέβασαν στροφές και τελικά πήραν τον βαθμό της ισοπαλίας με γκολ του Βιγιαφάνες, “κλέβοντας” τη νίκη από τον Ιστορικό.

Το “τριφύλλι” προβλημάτισε πάλι με την απόδοσή του και το ερώτημα είναι εάν το γκολ του Αργεντινού θα «παγώσει» τις επικείμενες εξελίξεις που θα έφερνε τυχόν ήττα από τους Νεοσμυρνιώτες. Το κλίμα για τον Αντρέα Στραματσόνι ήταν ήδη βαρύ κι έγινε περισσότερο μετά και τη νέα απώλεια βαθμών και την αδυναμία του Παναθηναϊκού να εκμεταλλευτεί την “γκέλα” του Ολυμπιακού, μένοντας και πάλι στο -7 από την κορυφή.

Ο αγώνας:

Ο Πανιώνιος είχε τον απόλυτο έλεγχο του αγώνα στο πρώτο ημίχρονο και το 0-0 τον αδικεί. Μετά το πρώτο τέταρτο, οι γηπεδούχοι κυριάρχησαν στον αγωνιστικό χώρο και μέσα σε διάστημα 10 λεπτών έχασαν δύο πολύ μεγάλες ευκαιρίες για να σκοράρουν. Πρώτα με τον Μασούρα, που αιφνιδιάστηκε μετά τη “γκέλα” του Ιβανόφ και η μπάλα βρήκε πάνω του για να φτάσει στην αγκαλιά του Βλαχοδήμου και στη συνέχεια με την καρφωτή κεφαλιά του Οικονόμου που απέκρουσε σωτήρια ο Βλαχοδήμος.

Στο δεύτερο ημίχρονο, ο Παναθηναϊκός παρουσιάστηκε βελτιωμένος. Ο Στραματσόνι έβγαλε από το ματς τον κακό Ιβανόφ κι έβαλε τον Ρέις στη μεσαία γραμμή (αμυντικό χαφ), αλλάζοντας ταυτόχρονα και το σύστημα της ομάδας. Οι “πράσινοι” έχασαν, μάλιστα, και την πρώτη τους κλασική ευκαιρία για γκολ με τον Μπεργκ, ο οποίος από κοντά αστόχησε μετά τη δυνατή σέντρα του Γουακάσο.

Ο Πανιώνιος έχασε τρομερή ευκαιρία για να προηγηθεί στο 62΄. Ο Βλαχοδήμος και πάλι με τρομερή επέμβαση στο σουτ του Μασούντ μέσα από την περιοχή κράτησε το μηδέν. Στο 71′, όμως, ο Ανσαριφάρντ κατάφερε να νικήσει τον εξαιρετικό τερματοφύλακα του Παναθηναϊκού.

Ο Μασούντ με εξαιρετική πάσα βρήκε τον Ιρανό που με άψογο πλασέ νίκησε τον Βλαχοδήμο κι έκανε το 1-0. Ο Παναθηναϊκός πίεσε για την ισοφάριση, με τον Γιαννιώτη να κρατάει, όμως, ανέπαφη την εστία του κι όλα έδειχναν ότι οι γηπεδούχοι θα έπαιρναν τους τρεις βαθμούς. Ωστόσο, την τελευταία λέξη στο παιχνίδι είπε ο Βιγιαφάνες, ο οποίος στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων με δυνατό σουτ μέσα από την περιοχή χάρισε το βαθμό στο “τριφύλλι”.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Βλ. Μιλόγεβιτς): Γιαννιώτης, Τασουλής, Βλάχος, Γκιοτά, Οικονόμου, Σαββίδης (92΄ Αντωνιάδης), Κόρμπος, Μασούρας (71΄ Ολαϊτάν), Ανσαριφάρντ (79΄ Νγκόγκ), Μασούντ, Μπεν

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Α. Στραματσόνι): Βλαχοδήμος, Μολέδο, Κουτρουμπής (87΄ Ρινάλντι), Ιβανόφ (46΄ Ρέις), Ζέκα, Γουακάσο (72΄ Εμποκού), Χουλτ, Μέστο, Λουντ, Βιγιαφάνιες, Μπεργκ

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε