Παρασκευή, 3 Μαΐ
18oC Αθήνα

Πανσερραϊκός – Λαμία 2-0: Πρώτο τρίποντο για τους γηπεδούχους στη φετινή Super League

Πανσερραϊκός – Λαμία 2-0: Πρώτο τρίποντο για τους γηπεδούχους στη φετινή Super League

Ο Πανσερραϊκός επικράτησε 2-0 της Λαμίας εντός έδρας χάρη στα γκολ των Άλεξιτς και Στάικου, με την ομάδα των Σερρών να κάνει σεφτέ στις νίκες στο πρωτάθλημα, αγωνιζόμενη μάλιστα για πρώτη φορά στο ανακαινισμένο της γήπεδο. 

Το σκορ διαμορφώθηκε στο δεύτερο ημίχρονο, με τους Άλεξιτς στο 66΄ και Στάικο στο 70΄να σημειώνουν τα «ιστορικά» γκολ για τη νίκη του Πανσερραϊκού, η οποία ήταν και η πρώτη του στην «μεγάλη κατηγορία» εδώ και 14 χρόνια.

Με αυτό το αποτέλεσμα η ομάδα του Πάμπλο Γκαρσία έφτασε τους 6 βαθμούς σε 5 αγώνες, με την Λαμία από την πλευρά της να αντιμετωπίζει ορισμένα ζητήματα ιδιαίτερα στην δημιουργία φάσεων και να φεύγει από το παιχνίδι χωρίς κάποιον βαθμό.

Οι συνθέσεις των ομάδων

Πανσερραϊκός(Πάμπλο Γκαρσία): Χόβαν, Αυλωνίτης, Μπέργκστρεμ, Πεταυράκης, Πηλέας, (86’ Ντανκερλούι) Δεληγιαννίδης, Ουεντραόγκο, Στάικος, Μούργος (64’ Χατζητραβός), Τομάς (46’ Μασκανάκης), Άλεξιτς (90’+4’ Μπάιροβιτς).

Λαμία(Λεωνίδας Βόκολος): Κοσέλεφ, Βασιλαντωνόπουλος, Σιμόν, Τζανετόπουλος, Παούλαβετς, Στάνκο (64’ Σαντάνα), Νούνιες (79’ Τσιλιανίδης), Σλίβκα, Μαρτίνεθ (64’ Λόνγκο), Καρλίτος (84’ Ακούνια), Τσιλούλης (46’ Τόσιτς).

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις