Δευτέρα, 29 Απρ.
19oC Αθήνα

Πανσερραϊκός – Λαμία 2-1: Ανατροπή και τρίτη νίκη μέσα στις Σέρρες

Πανσερραϊκός – Λαμία 2-1: Ανατροπή και τρίτη νίκη μέσα στις Σέρρες
Eurokinissi

Το Δημοτικό Στάδιο Σερρών αποδεικνύεται… γούρικο για τον Πανσερραϊκό. Η ομάδα του Πάμπλο Γκαρσία επέστρεψε στην έδρα της, νίκησε με ανατροπή τον ΟΦΗ (2-1) και πήρε το τρίτο της “τρίποντο” στη φετινή Super League. Τρομερό το γκολ της ισοφάρισης.

Για τρίτη σερί αγωνιστική, ο ΟΦΗ απέτυχε να φτάσει στο “τρίποντο”. Οι Κρητικοί γνώρισαν τη δεύτερη σερί τους ήττα στη Super League, χάνοντας με 2-1 στην έδρα του Πανσερραϊκού, σε ματς γα τη 10η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Οι Κρητικοί παρέμειναν έτσι στους 13 βαθμούς και είδαν τους Σερραίους να τους πλησιάζουν στο βαθμό (12 β.), με την ομάδα του Πάμπλο Γκαρσία να έχει και ματς λιγότερο.

Στα πρώτα δέκα λεπτά του αγώνα, ο ΟΦΗ ήταν πιο απειλητικός προς την εστία του Πανσερραϊκού και στο 16′ έφτασε στο 0-1. Ο Τοράλ έβγαλε τρομερή κάθετη στον Ριέρα, ο οποίος απέφυγε πρώτα τον Μπέργκστρεμ και μετά τον Χόβαν και σκόραρε σε κενή εστία.

Οι γηπεδούχοι κέρδισαν.. μέτρα στη συνέχεια και στο 24′ ισοφάρισαν με εκπληκτικό τρόπο. Ο Χατζηστραβός έκανε το ένα-δύο με τον Μασαρίποφ, έπιασε το φαλτσαριστό σουτ -με το δεξί- από τη μεγάλη περιοχή και θέση αριστερά και έστειλε την μπάλα στο αριστερό παραθυράκι του Μπάουμαν για το 1-1.

Μέχρι το τέλος του πρώτου μέρους, ο Πανσερραϊκός πίεσε για να πάρει… κεφάλι στο σκορ, χάνοντας μάλιστα και δυο μεγάλες ευκαιρίες, με τον Μπάουμαν να διώχνει σε κόρνερ το σουτ του Άλεξιτς και να “βγάζει” την κεφαλιά που πήρε στη συνέχεια ο Στάικος.

Το δεύτερο ημίχρονο είχε και αυτό καλό ρυθμό. Ο ΟΦΗ ήταν αυτός που πλησίασε και πάλι το γκολ. Στο 55′ η μπάλα πέρασε άουτ, από το δυνατό σουτ του Ριέρα, ενώ στο 57′ ο Γκαγέγος αστόχησε από θέση τετ-α-τετ. Ο Πανσερραϊκός “αναγκάστηκε” να επιτεθεί με αντεπιθέσεις, αφού οι Κρητικοί είχαν πάρει τον έλεγχο του ματς.

Στο 83′ οι γηπεδούχοι ζήτησαν πέναλτι, σε “γκρέμισμα” του Άλεκσιτς από τον καρό στα όρια της μεγάλης περιοχής. Ο διαιτητής Παπαπέτρου εξέτασε ο ίδιος τη φάση, είδε παράβαση και ο Μούργος στάθηκε εύστοχος από τα 11 βήματα, διαμορφώνοντας τελικό 2-1.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις