Παρασκευή, 29 Μαρ.
22oC Αθήνα

ΠΑΟΚ – ΑΕΚ: Η απόφαση στη Διαύγεια για τα εισιτήρια που προκαλεί αίσθηση

ΠΑΟΚ – ΑΕΚ: Η απόφαση στη Διαύγεια για τα εισιτήρια που προκαλεί αίσθηση

Εντύπωση έχει προκαλέσει το σκεπτικό του Γιώργου Βασιλειάδη για τις συνθήκες διεξαγωγής του ντέρμπι του ΠΑΟΚ με την ΑΕΚ στην Τούμπα, το οποίο δεν τελείωσε ποτέ, μιας και διακόπηκε στο 90′, έπειτα από εισβολή στον αγωνιστικό χώρο του Ιβάν Σαββίδη.

Ο υφυπουργός αθλητισμού, Γιώργος Βασιλείαδης, είχε εκδώσει απόφαση από την Πέμπτη 8 Μαρτίου (σ.σ. αναρτήθηκε στη Διαύγεια), με την οποία απαγόρευε τη μετακίνηση φιλάθλων της ΑΕΚ στη Θεσσαλονίκη για να παρακουλουθήσουν το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα.

«Αποφασίζουμε την απαγόρευση οργανωμένης και μεμονωμένης μετακίνησης των φιλάθλων της φιλοξενούμενης ομάδας Π.Α.Ε. Α.Ε.Κ. καθώς και τη διάθεση εισιτηρίων σε αυτούς κατά τη διεξαγωγή του ποδοσφαιρικού αγώνα της 25ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος της SUPER LEAGUE, αγωνιστικής περιόδου 2017 – 2018, μεταξύ των ομάδων Π.Α.Ε. ΠΑΟΚ – Π.Α.Ε. Α.Ε.Κ., ο οποίος θα διεξαχθεί την Κυριακή, 11-03-2018 και ώρα 19:30 μ.μ. στο γήπεδο Τούμπας, για εξαιρετικούς λόγους διαφύλαξης της δημόσιας τάξης και ασφάλειας», ήταν η απόφαση του Βασιλειάδη.

Κανονικά θα επρόκειτο για μία τυπική απόφαση που εκδίδεται πριν από τους αγώνες, ωστόσο αυτό δεν ισχύει στη συγκεκριμένη περίπτωση. Κι αυτό γιατί τη στιγμή που ο Βασιλειάδης υπέγραφε τη συγκεκριμένη απόφαση, υπήρχε ως δεδομένο ότι το ντέρμπι του ΠΑΟΚ με την ΑΕΚ θα γινόταν χωρίς κόσμο, μιας και οι Θεσσαλονικείς είχαν τιμωρηθεί με δύο αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών για τα όσα είχαν γίνει στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Το μεγαλύτερο μέρος της τιμωρίας του ΠΑΟΚ, βέβαια, “σβήστηκε” από την Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ τα ξημερώματα της Κυριακής και το ντέρμπι τίτλου στην Τούμπα διεξήχθη την τελευταία στιγμή με κόσμο.

Η απόφαση του Γιώργου Βασιλειάδη

 

[pdf-embedder url=”https://www.newsit.gr/wp-content/uploads/2018/03/apofasi.pdf”]

 

 

 

 

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις