Τρίτη, 16 Απρ.
21oC Αθήνα

ΠΑΟΚ – ΑΕΚ: Ενοχλήσεις ο Μαουρίτσιο! Αμφίβολος για το ντέρμπι

ΠΑΟΚ – ΑΕΚ: Ενοχλήσεις ο Μαουρίτσιο! Αμφίβολος για το ντέρμπι
ΦΩΤΟ intime

Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται την ΑΕΚ για τη 18η αγωνιστική της Superleague, με τον Χοσέ Μαουρίτσιο να είναι αμφίβολος για το ντέρμπι, καθώς έμεινε εκτός προπόνησης την Πέμπτη (09/01) λόγω ενοχλήσεων.

Με ένα απρόοπτο συνεχίστηκε η προετοιμασία του ΠΑΟΚ για το ντέρμπι με την ΑΕΚ στη 18η αγωνιστική της Superleague, αφού ο Αμπέλ Φερέιρα “έχασε” τον Χοσέ Μαουρίτσιο.

Ο Βραζιλιάνος ένιωσε ενοχλήσεις και προτιμήθηκε να προφυλαχθεί, την ώρα που μέρος του προγράμματος έβγαλαν οι Κρέσπο και Ελ Καντουρί, μπαίνοντας στο τελικό στάδιο πριν την επιστροφή τους στην αγωνιστική δράση.

Η ενημέρωση από τον ΠΑΟΚ

«Η προετοιμασία συνεχίστηκε το απόγευμα της Πέμπτης (09/01) στο Αθλητικό Κέντρο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Το πρόγραμμα περιελάμβανε δουλειά στη φυσική κατάσταση, προκειμένου οι παίκτες να είναι όσο πιο φρέσκοι γίνεται στο επερχόμενο ντέρμπι, ενώ ακολούθησε παιχνίδι κατοχής με στηρίγματα και στο φινάλε εξάσκηση στα τελειώματα.

Οι Χοσέ Κρέσπο και Ομάρ Ελ Καντουρί ακολούθησαν μέρος της προπόνησης και συνέχισαν με ατομικά προγράμματα. Οι Μίσιτς και Ίνγκασον έκαναν προγραμματισμένη αποφόρτιση στο γυμναστήριο και την πισίνα, όπου βρέθηκε και ο Μαουρίσιο προκειμένου να προφυλαχθεί λόγω ενοχλήσεων που έχει στον προσαγωγό από το παιχνίδι κόντρα στον ΟΦΗ.

Η κατάσταση του Βραζιλιάνου θα αξιολογείται καθημερινά. Τέλος ο Λέο Ζαμπά συνέχισε τις θεραπείες του. Την Παρασκευή (10.01) ο Δικέφαλος θα προπονηθεί στις 11:00 στη Νέα Μεσημβρία».

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις