Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα

ΠΑΟΚ – ΑΕΚ: Η φωτοβολίδα προκάλεσε την εισαγγελική παρέμβαση

ΦΩΤΟ actionimages.gr
ΦΩΤΟ actionimages.gr

Τη διενέργεια προκαταρκτικής έρευνας σχετικά με τη ρίψη φωτοβολίδας, που έπεσε στον αγωνιστικό χώρο της Τούμπας -κατά τη διάρκεια του ντέρμπι μεταξύ του ΠΑΟΚ και της ΑΕΚ- διέταξε ο προϊστάμενος της εισαγγελίας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης, Λάμπρος Τσόγκας.

Επείγουσα προκαταρκτική εξέταση παρήγγειλε ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης, Λάμπρος Τσόγκας, για τη φωτοβολίδα που εκτοξεύθηκε στον αγωνιστικό χώρο της Τούμπας, κατά τη διάρκεια της χθεσινοβραδινής ποδοσφαιρικής αναμέτρησης ανάμεσα στον γηπεδούχο ΠΑΟΚ και την ΑΕΚ.

Ο εισαγγελικός λειτουργός έδωσε εντολή στον αθλητικό εισαγγελέα Φίλιππο Καρατσίδη να παραγγείλει επείγουσα έρευνα για να διαπιστωθεί η τέλεση αδικημάτων, συνδεόμενα με τον αθλητικό νόμο, αλλά και να αναζητηθεί ο δράστης. Η έρευνα θα διενεργηθεί από την Υποδιεύθυνση Αντιμετώπισης Αθλητικής Βίας της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης.

Η φωτοβολίδα φαίνεται ότι εκτοξεύθηκε στο 79ο λεπτό του αγώνα από άτομο που βρισκόταν στη Θύρα 4 και έσκασε στο «τερέν» όπου άναψε, θέτοντας σε άμεσο κίνδυνο τη σωματική ακεραιότητα των αθλητών και των δύο ομάδων.

Σύμφωνα με εκπροσώπους της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, ο ισχυρός άνδρας των «ασπρόμαυρων», Ιβάν Σαββίδης, συγκάλεσε έκτακτη σύσκεψη με τους υπεύθυνους ασφαλείας του συλλόγου για το περιστατικό, ζητώντας να εντοπιστεί ο δράστης και να τιμωρηθεί παραδειγματικά.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε