Τρίτη, 23 Απρ.
19oC Αθήνα

ΠΑΟΚ – ΑΕΚ: Ξεκαθαρίζουν τα τέσσερα προβλήματα του Ματίας Αλμέιδα

ΠΑΟΚ – ΑΕΚ: Ξεκαθαρίζουν τα τέσσερα προβλήματα του Ματίας Αλμέιδα
Intime.gr

Η ΑΕΚ κάνει προετοιμασία μετ’ εμποδίων για το ντέρμπι στην έδρα του ΠΑΟΚ και σήμερα (31.03) αναμένεται να ξεκαθαρίσουν οι “πονοκέφαλοι” του Ματίας Αλμέιδα.

Η προπόνηση της Παρασκευής στην ΑΕΚ θα κρίνει ουσιαστικά την παρουσία των Αρόλντ Μουκουντί, Ντομαγκόι Βίντα, Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς και Τομ Φαν Βέερτ στο εκτός έδρας ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ (02.04 / 19:30).

Οι τέσσερις ποδοσφαιριστές θα δοκιμάσουν να… ανεβάσουν στροφές και σε περίπτωση που καταφέρουν να πάρουν μέρος στο μεγαλύτερο μέρος του προγράμματος, λογικά θα βρεθούν στην αποστολή του Ματίας Αλμέιδα. Σε διαφορετική περίπτωση, οι πιθανότητες να βρεθούν στο ματς της Τούμπας, θα λιγοστέψουν υπερβολικά.

Αισιόδοξα επικρατεί για τον Καμερουνέζο στόπερ. Αν δεν έχει ξεπεράσει τελείως τους πόνους, αναμένεται να μπει στο πρόγραμμα και να βρίσκεται στην ενδεκάδα. Όσον αφορά στον Κροάτη αμυντικό, η κάκωση στο γόνατο που αποκόμισε δεν είναι σοβαρή αλλά ίσως αποδειχθεί αρκετή, για να τον αφήσει εκτός αποστολής.

Ο Γκατσίνοβιτς είναι πολύ πιθανό να μείνει εκτός ενδεκάδας, όπως και ο Φαν Βέερτ που λογικά θα είναι έτοιμος αλλά ως λύση από τον πάγκο. Θυμίζουμε ότι ο Λιβάι Γκαρσία προπονήθηκε στο… φουλ την Πέμπτη (30.03) και θα μπει στην αποστολή της ΑΕΚ.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις