Πέμπτη, 28 Μαρ.
20oC Αθήνα

ΠΑΟΚ – ΑΕΚ: Με τις 5 γνωστές απουσίες οι Θεσσαλονικείς

ΠΑΟΚ – ΑΕΚ: Με τις 5 γνωστές απουσίες οι Θεσσαλονικείς
ΦΩΤΟ intime

Ο ΠΑΟΚ ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για τον αγώνα ρεβάνς με την ΑΕΚ στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας, αλλά ο Πάμπλο Γκαρσία δεν ανακοίνωσε για μία ακόμη φορά, την αποστολή της ομάδας του για το παιχνίδι.

Ο Ουρουγουανός τεχνικός πάντως, δεν έχει στη διάθεσή του, μόνο τους πέντε γνωστούς ποδοσφαιριστές, που απουσιάζουν εδώ και καιρό. Πρόκειται για τους Μιχάι, Κρέσπο, Ελ Καντουρί, Καγκάβα και Περέιρα, οι οποίοι και παραμένουν εκτός στη Νέα Μεσημβρία.

Η ενημέρωση από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ

Ήρθε η ώρα για ένα από τα σημαντικότερα παιχνίδια της σεζόν. Ένας ακόμα τελικός μέχρι τον επόμενο. Ο ΠΑΟΚ είναι έτοιμος να υποδεχθεί την ΑΕΚ στο γήπεδο της Τούμπας σε ένα παιχνίδι που θα κρίνει την πρόκριση στον τελικό του φετινού Κυπέλλου Ελλάδας.

Το αγωνιστικό τμήμα του Δικεφάλου ολοκλήρωσε την προετοιμασία του με πρωινή προπόνηση στο γήπεδο της Τούμπας. Το πρόγραμμα ξεκίνησε με πρόγραμμα ενεργοποίησης με δρομικές, rondo και ασκήσεις ταχύτητας αντίδρασης, στη συνέχεια το τεχνικό επιτελείο έδειξε κάποια θέματα τακτικής και στο φινάλε είχαμε παιχνίδι και εξάσκηση στα τελειώματα.

Ο ΠΑΟΚ μετράει πέντε απουσίες για τον επαναληπτικό ημιτελικό. Πέρα από τον Ενέα Μιχάι που συνεχίζει το πρόγραμμα σταδιακής επανένταξής του στην ομάδα, εκτός μάχης είναι και οι Κρέσπο, Ελ Καντουρί, Καγκάβα και Περέιρα. Οι τρεις πρώτοι έκαναν θεραπεία, με τον Ιάπωνα να κάνει και ατομικό στο γυμναστήριο, ενώ ο Περέιρα δούλεψε μόνος του στο γήπεδο.

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις