Παρασκευή, 26 Απρ.
16oC Αθήνα

ΠΑΟΚ – ΑΕΚ: Περιμένει αντίπαλο ο Ολυμπιακός στον τελικό του Κυπέλλου

ΠΑΟΚ – ΑΕΚ: Περιμένει αντίπαλο ο Ολυμπιακός στον τελικό του Κυπέλλου

Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται την ΑΕΚ απόψε (19:00, CosmoteSport 3, newsit.gr) στην Τούμπα, στο δεύτερο μεταξύ τους παιχνίδι για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας. Οι δύο ομάδες θα παλέψουν για μία θέση στον τελικό, όπου ήδη βρίσκεται ο Ολυμπιακός.

Οι Θεσσαλονικείς έχουν το προβάδισμα για πρόκριση, μιας και στο πρώτο παιχνίδι είχαν επικρατήσει με 1-0 της Ένωσης στο ΟΑΚΑ με γκολ του Μουργκ στο 93′. Από την πλευρά της, η ομάδα του Μανόλο Χιμένεθ, έχοντας και πάλι πολλά προβλήματα (εκτός αποστολής οι Γκαρσία, Ολιβέιρα, Σιμόες, Χνιντ (που έκαναν θεραπεία), Μπακάκης, Λάτσι και Ραντόνια (που συνέχισαν ατομικά προγράμματα)., θα τα δώσει όλα για να ανατρέψει την εις βάρος της κατάσταση και να προκριθεί για έκτη σερί φορά στον τελικό του Κυπέλλου.

Την αναμέτρηση ορίστηκε να διευθύνει ο Ντανιέλε Ντοβέρι από την Ιταλία, με βοηθούς τους συμπατριώτες του Βιβένσι, Λο Σίσερο και τέταρτο τον κ. Διαμαντόπουλο. Στο VAR θα είναι ο Τζιακομέλι από την Ιταλία και AVAR ο κ. Πετρόπουλος.

Οι πιθανές ενδεκάδες

Ο ΠΑΟΚ αναμένεται να παραταχθεί με σύστημα 3-4-3. Κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Πασχαλάκης, με την τριάδα στην άμυνα να συνθέτουν οι Ίνγκασον, Βαρέλα και Βιεϊρίνια. Μπάμπα και Ροντρίγκο θα είναι οι φουλ μπακ, ενώ το δίδυμο στα χαφ θα αποτελέσουν οι Ντόουγκλας Αουγκούστο και ο Σβαμπ, με τους Ουάρντα, Αντρίγια Ζίβκοβιτς και Σφιντέρσκι στην επίθεση. Εκτός αποστολής είναι σίγουρα οι τραυματίες Κρέσπο κι Ελ Καντουρί.

Από την πλευρά της, η ΑΕΚ θα παραταχθεί με κάτω από τα δοκάρια τον Τσιντώτα, ο οποίος μπροστά του θα έχει τους Σβάρνα, Τσιγκρίνσκι, Νεντελτσεάρου και μπακ-χαφ τους Βασιλαντωνόπουλο και Λόπες.

Ως αμυντικό χαφ θα αγωνιστεί ο Κρίστιτσιτς και εσωτερικούς χαφ τους Σιμάνσκι και Γαλανόπουλο. Στην επίθεση θα είναι ο Αλμπάνης ή ο Μάνταλος κι ο Ανσαριφάρντ.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις