Τετάρτη, 8 Μαΐ
20oC Αθήνα

ΠΑΟΚ – ΑΕΛ: Νίκησε αλλά προβλημάτισε ο Δικέφαλος!

ΦΩΤΟ eurokinissi
ΦΩΤΟ eurokinissi

Ο ΠΑΟΚ πραγματοποίησε κακή εμφάνιση κόντρα στην ΑΕΛ στην Τούμπα, ωστόσο κατάφερε να πανηγυρίσει τους τρεις βαθμούς της νίκης. Η ομάδα του Βλάνταν Ίβιτς επικράτησε των “βυσσινί” με 2-0, στο πλαίσιο της 26ης αγωνιστικής της Superleague, αλλά προβλημάτισε με την εμφάνιση του.

Δείτε το LIVE του αγώνα

Τα ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό για το πρωτάθλημα και το Κύπελλο πλησιάζουν και σίγουρα ο Βλάνταν Ίβιτς μόνο ευχαριστημένος δεν έμεινε από τη μεσοεπιθετική εικόνα της ομάδας του. Οι Θεσσαλονικείς δεν μπόρεσαν να δημιουργήσουν πολλές ευκαιρίες για γκολ, ενώ στο δεύτερο ημίχρονο δεν εμφανίστηκε στον αγωνιστικό χώρο. Η ΑΕΛ, βέβαια, δεν μπόρεσε να απειλήσει καθόλου τους Θεσσαλονικείς, οι οποίοι πρέπει να κρατήσουν μόνο τους τρεις βαθμούς της νίκης από το συγκεκριμένο παιχνίδι.

Ο αγώνας:

Χρειάστηκε να περάσουν 27 λεπτά για να δημιουργήσει την πρώτη αξιόλογη ευκαιρία του ο ΠΑΟΚ. Ο Ενρίκε, ο οποίος ήταν και ο πιο δραστήριος παίκτης των γηπεδούχων, χόρεψε τον Αβραάμ, αλλά το σουτ του μέσα από την περιοχή πέρασε ελάχιστα άουτ.

Ο ΠΑΟΚ άνοιξε το σκορ στο 37΄ με το πρώτο γκολ του Κάνιας στην επαγγελματική του καριέρα. Μετά από σέντρα του Ενρίκε από δεξιά και απομάκρυνση της άμυνας της ΑΕΛ, η μπάλα στρώθηκε στον Ισπανό που εκτέλεσε τον Ξενοδόχοφ με ένα δυνατό και συρτό σουτ. Λίγο πριν το τέλος του πρώτου ημιχρόνου, ο ΠΑΟΚ είχε και δοκάρι με τον Μάτος. Το σουτ Βραζιλιάνου χτύπησε στο αριστερό δοκάρι του Ξενοδόχοφ, ο οποίος στάθηκε τυχερός στη συγκεκριμένη φάση/.

Στο δεύτερο ημίχρονο, η εικόνα του ΠΑΟΚ ήταν κάκιστη, με την ΑΕΛ να παίρνει πολλά μέτρα στο γήπεδο, αλλά να μην γίνεται απειλητική. Για την ακρίβεια, έχασε μόλις μία πολύ καλή ευκαιρία στο 75΄ με τον Ντέλετιτς, ο οποίος σούταρε επικίνδυνα μέσα από την περιοχή, με την μπάλα να φεύγει λίγο άουτ.

Στο 87΄ ο Κίτσιου διπλασίασε τα τέρματα του ΠΑΟΚ, έπειτα από ασίστ του Κάτσε,  “καθαρίζοντας” την υπόθεση νίκη για τον Δικέφαλο του Βορρά.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΠΑΟΚ (Βλάνταν Ίβιτς): Μπρκιτς, Βαρέλα, Μαλεζάς, Μάτος, Λέοβατς, Κάνιας, Σάχοφ, Μπίσεσβαρ, Μυστακίδης (80΄ Κάτσε), Ενρίκε (63΄ Κίτσιου), Αθανασιάδης (56΄ Κουλούρης).
ΑΕΛ (Θοδωρής Βουτυρίτσας): Ξενοδόχοβ, Ρέντζας, Γκόλιας, Γιοβάνοβιτς (41΄ Κόντορ), Ναβάρο (77΄ Καπός), Φατιόν, Μασαλέσα, Αβραάμ (63΄ Ικάουνιεκς), Ντέλετιτς, Βαρέλα, Ναζλίδης.

 ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε