Παρασκευή, 29 Μαρ.
17oC Αθήνα

ΠΑΟΚ – Άγιαξ: Αγώνας δρόμου για Ελ Καντουρί!

ΠΑΟΚ – Άγιαξ: Αγώνας δρόμου για Ελ Καντουρί!

Ο Ομάρ Ελ Καντουρί κάνει αγώνα δρόμου, προκειμένου να προλάβει την πρώτη αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με τον Άγιαξ στην Τούμπα, για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League.

Ο Μαροκινός μεσοεπιθετικός του ΠΑΟΚ συμμετείχε στο κανονικό πρόγραμμα της προπόνησης το πρωί της Κυριακής και παλεύει για να βρεθεί στη διάθεση του Αμπέλ Φερέιρα την Τρίτη στο παιχνίδι με τον Άγιαξ.

Η ενημέρωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ

Η μεγάλη ώρα πλησιάζει, η σεζόν ξεκινά κι ο ΠΑΟΚ του Αμπέλ Φερέιρα ετοιμάζεται να ριχτεί στη… μάχη της πρόκρισης στους ομίλους του Champions League.

Η προπόνηση της Κυριακής πραγματοποιήθηκε στην Τούμπα κάτω από συνθήκες καύσωνα παρά το πρωινό της ώρας. Ο Πορτογάλος τεχνικός, ειδικά όσο μετράμε αντίστροφα για τη σέντρα, δουλεύει συνεχώς στον τομέα της τακτικής προκειμένου να πάρει από τους ποδοσφαιριστές του αυτό ακριβώς που ζητάει προκειμένου να έρθει η πρόκριση.

Ο Ομάρ Ελ Καντουρί ακολουθεί αγωγή, ωστόσο, προπονήθηκε κανονικά και καταβάλλει προσπάθεια να είναι 100% έτοιμος για τον αγώνα της Τρίτης (06.08), όπως κι ο Πέδρο Ενρίκε , ο οποίος επίσης ακολούθησε το μεγαλύτερο κομμάτι του προγράμματος.

Τη Δευτέρα (05.08) ο ΠΑΟΚ θα γυμναστεί στις 09:30 στο αθλητικό κέντρο της Νέας Μεσημβρίας, με την προπόνηση να είναι ανοικτή τα πρώτα 15’ για τους εκπροσώπους του Τύπου.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις