Τρίτη, 19 Μαρ.
18oC Αθήνα

ΠΑΟΚ – Άλκμααρ 2-2: Είχε και πάλι ένα καλό ημίχρονο

ΠΑΟΚ – Άλκμααρ 2-2: Είχε και πάλι ένα καλό ημίχρονο
Intime.gr

Για ένα ακόμα ματς προετοιμασίας, ο ΠΑΟΚ είχε μια “διπρόσωπη” εμφάνιση, κάνοντας ένα πολύ “δυνατό” πρώτο ημίχρονο κόντρα στην Άλκμααρ. Η ομάδα του Λουτσέσκου προηγήθηκε με 2-0, αλλά δέχθηκε την ισοφάριση (2-2 το τελικό σκορ), με τον Παυλίδη να σκοράρει για τους Ολλανδούς.

Στο τρίτο του φιλικό προετοιμασίας επί ολλανδικού εδάφους, ο ΠΑΟΚ είχε καλύτερο ρυθμό στο πρώτο μέρος, με τους παίκτες του Λουτσέσκου να μπαίνουν δυνατά και να πετυχαίνουν δυο γκολ πριν τη συμπλήρωση 15 λεπτών αγώνα. Οι Θεσσαλονικείς άνοιξαν το σκορ στο 5′ με τον Αντρίγια Ζίβκοβιτς, ενώ στο 13′ έκαναν το 2-0 με τον Μιχάι.

Στο τρίτο του φιλικό προετοιμασίας επί ολλανδικού εδάφους, ο ΠΑΟΚ είχε καλύτερο ρυθμό στο πρώτο μέρος, με τους παίκτες του Λουτσέσκου να μπαίνουν δυνατά και να πετυχαίνουν δυο γκολ πριν τη συμπλήρωση 15 λεπτών αγώνα.

Οι Θεσσαλονικείς άνοιξαν το σκορ στο 5′ με τον Αντρίγια Ζίβκοβιτς, ενώ στο 13′ έκαναν το 2-0 με τον Μιχάι. Ο Παυλίδης όμως μείωσε για την Άλκμααρ στο 27΄, για να έρθει ο Γκρίφιθ στο 72′ και να διαμορφώσει το τελικό 2-2.

Η ενδεκάδα του ΠΑΟΚ στο α’ μέρος: Κοτάρσκι, Λύρατζης, Ράφα Σοάρες, Κάργας, Μιχάι, Σβαμπ, Τσιγγάρας, Κωνσταντέλιας, Τσαούσης, Φιλίπε Σοάρες, Α. Ζίβκοβιτς

Στο β΄μέρος έπαιξαν οι: Ζ. Ζίβκοβιτς, Βιεϊρίνια, Κουλιεράκης, Ίνγκασον, Σάστρε, Ντούγκλας, Κούρτιτς, Ντάντας, Τζίμας, Κουαλιάτα, Λάμπρου

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις