Πέμπτη, 28 Μαρ.
21oC Αθήνα

ΠΑΟΚ: Αμέσως στη διάθεση του Ιβιτς ο Ενρίκε

ΠΑΟΚ: Αμέσως στη διάθεση του Ιβιτς ο Ενρίκε

O Πέδρο Ενρίκε είναι στις επιλογές του Βλάνταν Ιβιτς και θα ταξιδέψει στη Λάρισα για την αυριανή, εξ’ αναβολής αναμέτρηση, για την 11η αγωνιστική της Super League, με την ΑΕΛ (19.30), ο ΠΑΟΚ. Ο Βραζιλιάνος ακραίος,  σύμφωνα με τις εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε και συμμετέχοντας στην τελευταία προπόνηση της ομάδας, εκτιμήθηκε πως μπορεί να είναι άμεσα στη διάθεση του τεχνικού του «Δικεφάλου».

Εκτός πλάνων για τον αγώνα με την ΑΕΛ είναι, επίσης, ο Τζάλμα Κάμπος, ο οποίος υποβλήθηκε σήμερα σε μαγνητική τομογραφία, για τον τραυματισμό που αποκόμισε στο τελευταίο παιχνίδι πρωταθλήματος με τον Παναιτωλικό. Το αποτέλεσμα της εξέτασης φανέρωσε μυϊκή κάκωση δευτέρου βαθμού στους οπίσθιους μηριαίους αριστερά, κινείται ήδη με πρόγραμμα θεραπείας και η κατάστασή του θα επαναξιολογείται.

Εκτιμάται πως θα χρειαστεί τρεις περίπου εβδομάδες για ξεπεράσει το πρόβλημά του, με τους ιθύνοντες του «Δικεφάλου» να ευελπιστούν πως θα καταστεί εφικτό να είναι μάχιμος για τις ευρωπαϊκές αναμετρήσεις με τη Σάλκε. Ειδικό πρόγραμμα αποθεραπείας και κινησιοθεραπεία ακολουθεί, ακόμη, ο Δημήτρης Πέλκας, εξαιτίας του διαστρέμματος που υπέστη στο ματς στο Αγρίνιο, το οποίο θα τον κρατήσει εκτός γηπέδου για ένα περίπου μήνα.

Στην αποστολή για τη μάχη με την ΑΕΛ, συμπεριλήφθηκαν οι: Γλύκος, Μπρκιτς, Μάτος, Κίτσιου, Δεληγιαννίδης, Λέοβατς, Μαλεζάς, Βαρέλα, Κρέσπο, Κάνιας, Τσίμιροτ, Χαρίσης, Κάτσε, Σάκχοφ, Μπίσεσβαρ, Μυστακίδης, Κουλούρης, Ενρίκε, Πρίγιοβιτς.
 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε