Παρασκευή, 26 Απρ.
20oC Αθήνα

ΠΑΟΚ: Αμφίβολοι για Παναθηναϊκό Ντόουγκλας Αουγκούστο και Τάισον

ΠΑΟΚ: Αμφίβολοι για Παναθηναϊκό Ντόουγκλας Αουγκούστο και Τάισον
ΦΩΤΟ intime

Ο ΠΑΟΚ πήρε τη νίκη στο ντέρμπι με τον Άρη για την 7η αγωνιστική των πλέι οφ της Super League 1, αλλά έχει άμεσα μπροστά του νέο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο.

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Ραζβάν Λουτσέσκου, θα πρέπει να περιμένει πάντως για να δει αν θα έχει στη διάθεσή του τους Τάισον και Ντόουγκλας Αουγκούστο, που δεν έχουν επιστρέψει ακόμα από τους τραυματισμούς τους.

Η ενημέρωση από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ

Η νίκη αντίδρασης κόντρα στον Άρη ήρθε. Πλέον το ζητούμενο είναι να υπάρξει και συνέχεια για τον Δικέφαλο προκείμενου να πετύχει τους στόχους του μέχρι το φινάλε. Επόμενη πρόκληση η αναμέτρηση κόντρα στον Παναθηναϊκό στην Αθήνα.

Η προπόνηση της Δευτέρας (01.05) περιελάμβανε προθέρμανση, τακτική και παιχνίδι, ενώ οι παίκτες που βρέθηκαν στο αρχικό σχήμα του αγώνα κόντρα στον Άρη ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας κι αποκατάστασης.

Οι Ίνγκι Ίνγκασον, Ντόουγκλας Αουγκούστο και Τάισον έκαναν θεραπεία. Η κατάσταση των δύο Βραζιλιάνων θα αξιολογείται καθημερινά. Ο Αντρέ Ρικάρντο προπονήθηκε κανονικά με την ομάδα, ενώ το μεγαλύτερο μέρος του κανονικού προγράμματος έβγαλε και ο Γιάσμιν Κούρτιτς. Την Τρίτη (02.05) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 11:00 στο γήπεδο της Τούμπας και το απόγευμα θα αναχωρήσει με πτήση τσάρτερ για Αθήνα.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις