Αθλητικά

ΠΑΟΚ: Ανακούφιση για Κοτάρσκι – Καθαρές οι εξετάσεις του Κροάτη τερματοφύλακα

Ευχάριστα ήταν τα νέα αναφορικά με τον τραυματισμό του Ντομινίκ Κοτάρσκι στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης του ΠΑΟΚ με τη Λαμία, για την 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League 1  καθώς τα αποτελέσματα των εξετάσεων που υπεβλήθη ο Κροάτης δεν εμπνέουν ανησυχία.

Υπενθυμίζεται ότι, ο Κοτάρσκι δέχθηκε χτύπημα από τον επιθετικό της Λαμία Ρίτσμοντ Μποάκιε (ο οποίος αποβλήθηκε) με το γόνατο στο κεφάλι κι υπέστη διάσειση. Προσωρινά είχε απώλεια συνείδησης, αλλά συνήλθε γρήγορα, χωρίς να χάσει τις αισθήσεις του.

Ο πρώτος έλεγχος ολοκληρώθηκε στο γήπεδο και μεταφέρθηκε άμεσα σε κλινική με ασθενοφόρο. Εκεί έγινε άμεσα όλος ο απαραίτητος έλεγχος, τόσο για το κεφάλι, όσο και για τον αυχένα, βάσει πρωτοκόλλου.

Οι εξετάσεις του Κροάτη στη Βιοκλινική Θεσσαλονίκης ήταν καθαρές, ο παίκτης νιώθει καλά, αλλά θα παραμείνει για παρακολούθηση στην κλινική και αύριο Τρίτη (13/9) θα υποβληθεί σε επανέλεγχο. Μάλιστα, όπως επικοινώνησαν οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ, για τον Κοτάρσκι ιδιαίτερο ενδιαφέρον έδειξε και ο μεγαλομέτοχος Ιβάν Σαββίδης, προκειμένου να μάθει για την κατάσταση της υγείας του. 

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα
Οι γονείς του Ντιόγκο Ζότα αναγνώρισαν τη σορό του - Ξεκίνησαν οι ετοιμασίες για την κηδεία του στην Πορτογαλία
Οι σοροί του Ντιόγκο Ζότα και του αδερφού του φέρεται να έχουν μεταφερθεί στην Πουέμπλα ντε Σανάμπρια, μια κωμόπολη κοντά στα σύνορα με την Πορτογαλία και λίγα χιλιόμετρα από την τοποθεσία που έγινε το τραγικό δυστύχημα
Ο Ντιόγκο Ζότα