Παρασκευή, 29 Μαρ.
20oC Αθήνα

ΠΑΟΚ: Ανακούφιση για Κοτάρσκι – Καθαρές οι εξετάσεις του Κροάτη τερματοφύλακα

ΠΑΟΚ: Ανακούφιση για Κοτάρσκι – Καθαρές οι εξετάσεις του Κροάτη τερματοφύλακα
ΦΩΤΟ Intime

Ευχάριστα ήταν τα νέα αναφορικά με τον τραυματισμό του Ντομινίκ Κοτάρσκι στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης του ΠΑΟΚ με τη Λαμία, για την 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League 1  καθώς τα αποτελέσματα των εξετάσεων που υπεβλήθη ο Κροάτης δεν εμπνέουν ανησυχία.

Υπενθυμίζεται ότι, ο Κοτάρσκι δέχθηκε χτύπημα από τον επιθετικό της Λαμία Ρίτσμοντ Μποάκιε (ο οποίος αποβλήθηκε) με το γόνατο στο κεφάλι κι υπέστη διάσειση. Προσωρινά είχε απώλεια συνείδησης, αλλά συνήλθε γρήγορα, χωρίς να χάσει τις αισθήσεις του.

Ο πρώτος έλεγχος ολοκληρώθηκε στο γήπεδο και μεταφέρθηκε άμεσα σε κλινική με ασθενοφόρο. Εκεί έγινε άμεσα όλος ο απαραίτητος έλεγχος, τόσο για το κεφάλι, όσο και για τον αυχένα, βάσει πρωτοκόλλου.

Οι εξετάσεις του Κροάτη στη Βιοκλινική Θεσσαλονίκης ήταν καθαρές, ο παίκτης νιώθει καλά, αλλά θα παραμείνει για παρακολούθηση στην κλινική και αύριο Τρίτη (13/9) θα υποβληθεί σε επανέλεγχο. Μάλιστα, όπως επικοινώνησαν οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ, για τον Κοτάρσκι ιδιαίτερο ενδιαφέρον έδειξε και ο μεγαλομέτοχος Ιβάν Σαββίδης, προκειμένου να μάθει για την κατάσταση της υγείας του. 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις