Πέμπτη, 25 Απρ.
22oC Αθήνα

ΠΑΟΚ – Αποκάλυψη από Ελ Καντουρί: “Ξεκινήσαμε συζητήσεις για την ανανέωση” (video)

ΠΑΟΚ – Αποκάλυψη από Ελ Καντουρί: “Ξεκινήσαμε συζητήσεις για την ανανέωση” (video)
ΦΩΤΟ Intime

Ο ΠΑΟΚ πανηγύρισε τη νίκη στο Αγρίνιο στο ντεμπούτο του Πάμπλο Γκαρσία στον πάγκο του, με τον Ομάρ Ελ Καντουρί να στέκεται στην αλλαγή συστήματος από τον Ουρουγουανό τεχνικό, μετά το τέλος του αγώνα.

Μιλώντας στη Nova, ο Μαροκινός μέσος αποκάλυψε επίσης ότι έχουν ήδη ξεκινήσει επαφές του ΠΑΟΚ με τον ατζέντη του, για την ανανέωση του συμβολαίου του και την παραμονή του στην ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Οι δηλώσεις του Ελ Καντουρί

«Ήταν μια περίεργη εβδομάδα για εμάς. Είχαμε αλλαγή στην τεχνική ηγεσία, κάτι που δεν είναι εύκολο. Σημασία, πάντως, έχει η νίκη, την οποία καταφέραμε να πάρουμε στο παιχνίδι με τον Παναιτωλικό. Αλλάξαμε το σύστημα που αγωνιζόμαστε και πρέπει να δουλέψουμε πολύ για να μάθουμε σωστά το καινούργιο. Γνωρίζαμε πριν το ματς με τη Γρανάδα ότι θα γίνει. Ο νέος προπονητής θέλει να παίζουμε καλό ποδόσφαιρο, με ένταση, όπως έκανε ο ίδιος ως ποδοσφαιριστής».

Για το συμβόλαιό του: «Έχουμε ξεκινήσει συζητήσεις με την ομάδα για την ανανέωση του συμβολαίου μου. Θέλω να μείνω, γιατί η οικογένειά μου αγαπάει τη Θεσσαλονίκη. Ελπίζω να τα βρούμε σύντομα».

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις