Πέμπτη, 18 Απρ.
19oC Αθήνα

ΠΑΟΚ – Άρης: Με Πασχαλάκη η αποστολή για το ντέρμπι (pic)

ΠΑΟΚ – Άρης: Με Πασχαλάκη η αποστολή για το ντέρμπι (pic)
ΦΩΤΟ intime

Ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης ξεπέρασε τις ενοχλήσεις στη μέση και συμπεριλήφθηκε κανονικά στην αποστολή του ΠΑΟΚ για το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης κόντρα στον Άρη, για την τελευταία αγωνιστική των play off της Superleague.

Στην αποστολή βρίσκεται και ο νεαρός Κούτσια, αλλά όχι ο Ίνγκασον που παραμένει εκτός λόγω τραυματισμού και πλέον θα προσπαθήσει να είναι έτοιμος στην προετοιμασία για τη νέα σεζόν.

Η ενημέρωση από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ

“Η τελευταία προπόνηση περιελάμβανε ασκήσεις φυσικής κατάστασης, κάποια κομμάτια τακτικής, οικογενειακό δίτερμα αποφόρτισης και δουλειά στις στατικές φάσεις. O Αλέξανδρος Πασχαλάκης προπονήθηκε κανονικά και θα είναι στη διάθεση του Αμπέλ Φερέιρα.

Ο Ίνγκι Ίνγκασον δεν ξεπέρασε τις ενοχλήσεις και θα μείνει εκτός αγώνα, όπως και ο Δημήτρης Πέλκας , που έκανε θεραπεία, καθώς και ο ανέτοιμος Λάζαρος Λάμπρου . Για πρώτη φορά στην αποστολή συμμετέχει ο Γιώργος Κούτσιας, ο οποίος είναι γεννημένος το 2004.

Η αποστολή του Δικεφάλου απαρτίζεται αναλυτικά από τους: Πασχαλάκη, Ζίβκοβιτς, Μάτος, Ροντρίγκο, Βαρέλα, Μιχάι, Μιχαηλίδη, Γιαννούλη, Βιεϊρίνια, Εσίτι, Μαουρίσιο, Ελ Καντουρί, Μπίσεσβαρ, Τσιγγάρα, Λημνιό, Στοχ, Σφιντέρσκι, Άκπομ, Τζόλη, Κούτσια”.

https://twitter.com/PAOK_FC/status/1284433165227106308

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις