Τρίτη, 7 Μαΐ
19oC Αθήνα

ΠΑΟΚ – Άρης: Χ-αλαρό ντέρμπι στην Τούμπα χωρίς σκορ (pics)

ΠΑΟΚ – Άρης: Χ-αλαρό ντέρμπι στην Τούμπα χωρίς σκορ (pics)
ΦΩΤΟ intime

ΠΑΟΚ και Άρης ολοκλήρωσαν τη σεζόν στη Superleague με ένα “ανιαρό” ντέρμπι στην Τούμπα για την τελευταία αγωνιστική των play off, το οποίο και ολοκληρώθηκε δικαίως με σκορ 0-0.

Ο ΠΑΟΚ ήταν πιο δραστήριος στο ματς και είχε σημαντικές ευκαιρίες στα πρώτα λεπτά του αγώνα, αλλά στη συνέχεια ο ρυθμός “έπεσε” δραματικά κι έτσι η ισοπαλία έμεινε μέχρι τέλους, με τις δύο ομάδες να δείχνουν ικανοποιημένες με το αποτέλεσμα.

Δείτε εδώ το LIVE του αγώνα

Το παιχνίδι

Ο ΠΑΟΚ μπήκε πιο δυνατά στο ματς και μόλις στο 3ο λεπτό του αγώνα έχασε τεράστια ευκαιρία για να ανοίξει το σκορ. Ο Μαουρίτσιο με κεφαλιά “ψαράκι” δεν κατάφερε να νικήσει τον Κουέστα και ο Μπίσεσβαρ που πήρε το “ριμπάουντ” σημάδεψε από κοντά το κάθετο δοκάρι της εστίας του Άρη.

Οι γηπεδούχοι συνέχισαν να “πιέζουν” και στο 7′ ο Σβιντέρσκι αρχικά δεν κατάφερε να βρει με γύρισμα τον Τζόλη μέσα στην μικρή περιοχή και στη συνέχεια πλάσαρε ο ίδιος από πολύ πλάγια θέση, στέλνοντας την μπάλα στην εξωτερική πλευρά των διχτύων.

Στο 20′ ο Άρης απάντησε με την πρώτη του ευκαιρία στο ματς, αλλά ο Μπαγκαλιάνης αστόχησε με κεφαλιά από κοντά, για να πέσει στη συνέχεια ο ρυθμός του αγώνα. Η μοναδική καλή στιγμή πριν το ημίχρονο ήταν για τον ΠΑΟΚ στο 34′, όταν ο Κουέστα νίκησε τον Τζόλη σε τετ-α-τετ και ο Σόουζα έκοψε με κεφαλιά πάνω στη γραμμή της εστίας, το σουτ του Μαουρίτσιο στην εξέλιξη της φάσης.

Στο δεύτερο μέρος, η ποιότητα του παιχνιδιού παρέμεινε κακή, με τον ΠΑΟΚ να προσπαθεί να “απειλήσει” με μακρινά σουτ και τον Άρη να ψάχνει το γκολ κυρίως μέσω στημένων φάσεων. Στο 62′ μάλιστα, ο Ματίγια έστειλε την μπάλα στο “παραθυράκι” του Πασχαλάκη με απευθείας εκτέλεση φάουλ, αλλά ο Έλληνας τερματοφύλακας “εκτινάχθηκε” και απέκρουσε την μπάλα.

Στο 73′ ο Μιχαηλίδης αστόχησε με κεφαλιά μέσα στην “καρδιά” της άμυνας του Άρη, ενώ ο Στοχ στις καθυστερήσεις δοκίμασε να “κρεμάσει” τον Κουέστα και έχασε την καλύτερη ευκαιρία του δευτέρου ημιχρόνου για τον ΠΑΟΚ.

Το 0-0 έμεινε έτσι μέχρι τέλους, με τον ΠΑΟΚ να πανηγυρίζει την έξοδό του στα προκριματικά του Champions League ως δεύτερος της Superleague και τον Άρη να προετοιμάζεται επίσης για την Ευρώπη, ως πέμπτος της βαθμολογίας στο φετινό πρωτάθλημα.

Οι συνθέσεις στο ΠΑΟΚ – ΆΡΗς

ΠΑΟΚ (Φερέιρα): Πασχαλάκης – Μιχαϊλίδης, Βαρέλα, Μιχάι (77’ Στοχ) – Ροντρίγκο (77’ Βιεϊρίνια), Μαουρίτσιο, Ελ Καντουρί (71’ Εσίτι), Μπίσεσβαρ (71’ Άκπομ), Γιαννούλης – Τζόλης (64’ Λημνιός), Σφιντέρσκι

Άρης (Ένινγκ): Κουέστα – Μπαγκαλιάνης, Δεληζήσης, Σόουζα, Μπακούτσης – Ματίγια, Σάσα – Γκάμα, Μαντσίνι, Μαρτίνες – Διαμαντόπουλος (95’ Τσαγκαλίδης)

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις