Πέμπτη, 18 Απρ.
19oC Αθήνα

ΠΑΟΚ – Ασντόντ 4-1: Φιλική νίκη στην επιστροφή του Μιχαηλίδη

ΠΑΟΚ – Ασντόντ 4-1: Φιλική νίκη στην επιστροφή του Μιχαηλίδη
Intime.gr

Ο ΠΑΟΚ επικράτησε της Ασντόντ με 4-1 στο πρώτο του φιλικό ματς, κατά την προετοιμασία του στην Κύπρο. Επανεμφάνιση του Μιχαηλίδη στην πρώτη ομάδα ,μετά το σοβαρό τραυματισμό του.

Στο… ξεμούδιασμα του στην Κύπρο, ο ΠΑΟΚ νίκησε την Ασντόντ με 4-1, έχοντας “πολυφωνία” στην επίθεση.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου δοκίμασε πρόσωπα, μοίρασε χρόνο συμμετοχήε σε όλους τους διαθέσιμους του ρόστερ, ενώ είδε και τους Νάρεϊ – Μιχαηλίδη να καταγράφουν την επάνοδό τους, αφήνοντας πίσω τους τραυματισμούς.

Θυμίζουμε ότι -μέχρι πρότινος- ο Μιχαηλίδης συμμετείχε στα παιχνίδια του ΠΑΟΚ Β, ενώ έκανε επανεμφάνιση με τον έτερο αριστεροπόδαρο, Κουλιεράκη.

Ο ΠΑΟΚ άνοιξε το σκορ στην πρώτη του καλή ενέργεια, με τον Φιλίπε Σοάρες και βρήκε το 2-0 από ασίστ του συγκεκριμένου παίκτη και γκολ του Μπίσεσβαρ στο 28′. Με τη “σέντρα” η Ασντόντ κατάφερε να μειώσει με τον Μπριόν.

Οι Θεσσαλονικείς βρήκαν τρίτο γκολ στο 34′ με τον Μπράντον Τόμας, ενώ διαμόρφωσαν το τελικό 4-1 στο 80′ με το πλασέ του Κωνσταντέλια.

ΠΑΟΚ: Κοτάρσκι (46′ Ζίβκοβιτς), Σάστρε (62′ Βιεϊρίνια), Κάργας (62′ Κουλεριάκης), Νάσμπεργκ (62′ Μιχαηλίδης), Ράφα Σοάρες (62′ Σελιμάι), Φιλίπε Σοάρες (62′ Κουαλιάτα), Ντόουγκλας (46′ Καντουρί), Μουργκ (46′ Σβαμπ), Μπίσεσβαρ (62′ Κωνσταντέλιας), Αντρέ Ρικάρντο (62′ Νάρεϊ), Μπράντον Τόμας (46′ Ολιβέιρα).

ΑΣΤΝΤΟΝΤ: Ζεράφι, Μπέντζαμιν, Τσβέτκοβιτς, Χάκμον, Ζάσνο, Ρόι Λέβι, Ζάμπαγκ, Χάρους, Μπριόν, Αντίρ Λέβι, Μαματά.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις