Κυριακή, 28 Απρ.
24oC Αθήνα

ΠΑΟΚ – Αστέρας Τρίπολης: Ο Τζόλης “ζωγράφισε” και έστειλε στη δεύτερη θέση τους Θεσσαλονικείς

ΠΑΟΚ – Αστέρας Τρίπολης: Ο Τζόλης “ζωγράφισε” και έστειλε στη δεύτερη θέση τους Θεσσαλονικείς

Ο ΠΑΟΚ ήταν σε κάκιστη βραδιά και μάλιστα βρέθηκε να παίζει από το πρώτο ημίχρονο με παίκτη λιγότερο, κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης. Ο νεαρός Τζόλης όμως «έλαμψε» για μια ακόμα φορά, «υπογράφοντας» με γκολ και κερδισμένο πέναλτι τη νίκη των Θεσσαλονικέων στην Τούμπα (2-0) για τη Superleague. Πέρασε στη 2η θέση ο “δικέφαλος του Βορρά”, που έκανε ένα πειστικό δεύτερο ημίχρονο. Αποβλήθηκε ο Ελ Καντουρί.

 

Είναι το νέο μεγάλο «αστέρι» του ΠΑΟΚ και το δείχνει ακόμα και στα ματς που… καίνε! Ο ΠΑΟΚ ήταν κακός κόντρα στον αστέρα Τρίπολης, αλλά ο Τζόλης «καθάρισε» για τους Θεσσαλονικείς (2-0).

 

Ο νεαρός πέτυχε μια γκολάρα, κέρδισε και το πέναλτι που εκτέλεσε εύστοχα ο Ζίβκοβιτς και βοήθησε το «δικέφαλο του Βορρά» να παραμείνει στο -1 από τον πρώτο Ολυμπιακό και να ανέβει στη δεύτερη θέση, ξεπερνώντας τον Άρη. να αναφέτουμε ότι οι γηπεδιούχοι αγωνίστηκαν από το 38′ με δέκα παίκτες, μετά την αποβολή του Ελ Καντουρί. 

Δείτε ΕΔΩ το LIVE του αγώνα

Ο ΠΑΟΚ είχε την υπεροχή στο πρώτο μέρος, πλησίασε αρκετές φορές τη μεγάλη περιοχή του Αστέρα Τρίπολης, αλλά δεν μπόρεσε να δημιουργήσει κάποια «μεγάλη» φάση, πέρα από την κεφαλιά του Ίνγκασον στο 10′. Οι Αρκάδες αμύνθηκαν αποτελεσματικά, ενώ στις περιπτώσεις που τους παρουσιάστηκαν, έφυγαν ταχύτατα στην αντεπίθεση.

 

Στο 32’ είχαμε τη φάση που… σημάδεψε το πρώτο μέρος. Στην προσπάθεια του να πάρει μια μπαλιά εντός μεγάλης περιοχής του Αστέρα Τρίπολης, ο Ελ Καντουρί βρέθηκε πεσμένος στο έδαφος, ζήτησε πέναλτι και τη στιγμή που σηκώθηκε κουτούλησε στο στήθος τον Σουάρεθ. Το VAR εξέτασε τη φάση, ο διαιτητής Φωτιάς πήγε να τη δει τελικά στο onfield review και απέβαλε τον παίκτη του ΠΑΟΚ, αφήνοντας τους γηπεδούχους με δέκα παίκτες για το υπόλοιπο του ματς.

Παρά το αριθμητικό του μειονέκτημα, ο ΠΑΟΚ ήταν αυτός που μπήκε καλύτερα στην επανάληψη και που στο 52’ έχασε την πρώτη του μεγάλη φάση στο ματς. Η κεφαλιά του Ζβαμπ πέρασε μόλις άουτ. Πέντε λεπτά αργότερα, η σέντρα – σουτ του Ζβαμπ βρήκε στο δοκάρι του Παπαδόπουλου!

 

Ο Αστέρας Τρίπολης έκανε αλλαγές και  «άγγιξε» το γκολ στο 63’, με τον Ρεγκίς να πλασάρει άουτ από το ύψος του πέναλτι και στο επόμενο λεπτό το… πλήρωσε. Ο Τζόλης έπιασε τρομερό σουτ εκτός μεγάλης περιοχής και νίκησε τον Παπαδόπουλο για το 1-0.

 

Ο νεαρός διεθνής επιθετικός του ΠΑΟΚ δεν έμεινε σε αυτή τη φάση. Στο 69’ κέρδισε πέναλτι από μαρκάρισμα του Πασαλίδη, το οποίο εκτέλεσε εύστοχα ο Ζίβκοβιτς για το τελικό  2-0. Αν και προσδπάθησε να φτάσει στο… γκολ της τιμής, ο Αστέρας τρίπολης δεν μπόρεσε να φτιάξει κάποια καλή ευκαιρία, με τους Θεσσαλονικείς να ελέγχουν το ματς και να πετυχαίνουν το σκοπό τους, με την πολύ καλή εικόνα που είχαν στο δεύτερο ημίχρονο.

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις